Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes rá várnom, ha nem akar velem elköltözni?
Figyelt kérdés
A barátom nem szeretne velem közös albérletbe menni, pedig nekem kellene több mindent feladnom, új munkát keresnem pl. De ő saját házra akar költeni, de egy normálisabb házra hitelt sem szeretne felvenni. Én meg úgy házat nem vennék vele, hogy még csak együtt sem éltem vele.2021. aug. 16. 20:40
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem. Nagyon sok minden az együttélésnél derül ki.
2/4 A kérdező kommentje:
Már egy éve együtt vagyunk.
2021. aug. 16. 21:12
3/4 anonim válasza:
Én se vennék senkivel úgy közös lakást/házat, hogy nem éltünk előtte együtt huzamosabb ideig. Szerintem ez teljesen érthető a részedről, hülyeség is lenne ilyenbe belemenni. Főleg nem egy év után. Ha nem tudjátok ezt megbeszélni és olyan megoldást találni, ami mindkettőtöknek megfelel, akkor ez nem igazán fog működni. Nem jó jel, hogy a közös jövőtökkel kapcsolatban nem tudtok megegyezni. Azért még ne add fel, csak üljetek le és beszéljétek meg. Hallgassa meg a te érveidet, te is az övét és keressetek megoldást.
4/4 Noren1989 válasza:
Szerintem a mai àrakat és a baràtod hozzààllàsàt figyelembe véve vàrhatnàl 15-25évig. Szerintem a felajànlàsod teljesen korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!