Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a párom előttem is fingik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom előttem is fingik akkor már elmúlt valami ami miatt nem érdekli, hogy vonzó legyen a szememben?

Figyelt kérdés
2023. okt. 13. 18:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Kérdés, kezdettől fogva fingot-e, ha nem, akkor már nem tisztel, azaz nem szeret.
2023. okt. 15. 09:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez egy rettenetes butaság, csak ennyit reagálok.
2023. okt. 15. 19:16
 13/14 Meton ***** válasza:
Fingani lehet kúltúráltan is. Nem az a megoldás, ha visszatartjuk. WC-re menni felesleges emiatt, mert a szaga követni fog. Ha lehet, akkor a szabadba menjen, ahol senkit nem zavar, vagy ha nem lehet, akkor szükség esetén gondoskodni kell a szellőztetésről. Engem például zavar, ha a párom nem fingik, mert akkor nekem se szabad. Tulajdonképpen addig jó, amíg nem zavar. Ha már azért csinálja, hogy bosszantson, akkor tényleg vannak problémák. De engem például az bosszant, ha vissza kell tartanom. Ugyanúgy bunkó az is, aki ezt esetleg elvárja. Szóval tartogatni nem szabad, de kiengedni meg csak kúltúráltan.
2023. okt. 20. 15:13
 14/14 Meton ***** válasza:
Egyébként érdekes, hogy a cigi is büdös, de amiatt általában senkit sem gyötör a lelkifurdalás. Az meg már perverzió, amikor mindenki a lakásban cigizik, amikor kedve tartja. Ennyi erővel kollektíven tele is lehet fingani a lakást.
2023. okt. 20. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!