Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tudnátok olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok olyan emberrel együtt élni aki nem vigyáz semmire?

Figyelt kérdés
Úgy értem, pl a kocsit meghúzza, a felnit lepatkolja, a fényezés karcos lesz, belül kiönti az üdítőt a kárpitra és utána ragad. Vagy pl a bútort úgy takarítja le hogy karcos lesz, kopott, a padlóra leejti a poharat, az bereped. A fürdőt takarít, a vízkövet lekaparja késsel és így a porcelán is karcos lesz. A mobilján a kijelzőt összetöri, a ruháit elszakítja, tehát nem tud és akar semmire sem vigyázni, mindent erőből old meg.
2023. okt. 12. 16:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ez én vagyok, folyamatosan kiesik a kezemből minden, valahogy érzékem van tönkre tenni dolgokat. Ügyetlen vagyok, és feledékeny.

Kb. Balfácán c filmben

2023. okt. 12. 18:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, kézügyesség 0. Valószínűleg kimaradt babakorunkban a kúszás vagy egyéb megkésett mozgásfejlődés volt, ami így hat az agyra. Rosszabb esetben diszgráfiát, diszlexiát vagy diszkalkuliát okoz. Enyhébb esetekben a finommotorika, reflexek nem tökéletesek= "kétbalkezes" lesz valaki, ügyetelen a labdajátékokban, stb. Nem tudsz mit csinálni.
2023. okt. 12. 19:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én elég komolyan veszem a környezetemet, hogy szép és tiszta legyen. A holmimra vigyázok, hogy minél tovább használhassam. Ilyen ember mellett megőrülnék, pláne mert ez nagy részben figyelmetlenség.
2023. okt. 12. 20:37
 14/18 anonim ***** válasza:
En is olyen vagyok. Mi nem tsksritunk es rdndetlenseg is van. De kulsoleg kifogadtalan vagyok :D
2023. okt. 13. 03:36
 15/18 anonim ***** válasza:
"A fürdőt takarít, a vízkövet lekaparja késsel és így a porcelán is karcos lesz." Engem csak az érdekelne,hogy milyen fürdő szoba az ahol ennyi vízkő össze tud gyűlni, hogy kaparni kell?
2023. okt. 13. 20:25
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
15: Nem a fürdőszoba, hanem a víz milyensége a kérdéses ezekben az esetekben. Nálunk rettenetesen kemény. Ha kicsit is ellazsálod, azonnal lerobbanthatatlanul vízköves lesz minden, a poharak is undorítóan tudnak kinézni, ha nem törlöd szárazra őket rendszeresen. A ruháinkat is nyírja, a bőrünket is, a hajunkat is, mindent.
2023. okt. 14. 06:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Sajnos hiába akarok sokszor vigyázni a dolgaimra, nem tudok. - nem nem tudsz, hanem egyszerűen szrsz bele.

Az ügyetlenséget lehet és KELL fejleszteni, de te elkönyvelted magadban, hogy ez van, szokjanak meg így.

Nekem nem kéne ilyen kétbalkezes ember - mondom ezt úgy, hogy én is hajlamos vagyok összetörni véletlen dolgokat, de odafigyelek, nem pedig megrántom a vállam.

2023. okt. 14. 09:14
 18/18 anonim ***** válasza:
30%

17.

Nem lehet fejleszteni, ez csak remény, ábránd.

2023. okt. 14. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!