Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kieszi a nő a hűtőmet! Normális ez? Nem ezt beszéltük meg.
Van a barátnőm, akivel nemrég költöztünk össze. A lakás az enyém, a rezsit én állom mert nem sokkal több így se hogy itt lakik, és ennyivel jobban keresek. A kaja az ami drágább, arra meg volt beszélve hogy felesbe fogjuk venni, ha ideköltözik. Na ez az ami azóta se nagyon megy. Direkt szólok neki ne egye meg ezt meg azt, erre fáradtan hazaérek és feszt is üres a hűtő. Mondtam neki legalább menjen el vásárolni néha ha már előbb végez a munkában mint én, de nem mert ő fáradt meg mindenféle más kifogás. A nagy közös kajavásárlásból is annyi valósul meg, hogy ő nagy kegyesen és látványosan néha kifizeti a saját salátáját meg joghurtokat meg ilyeneket, ha együtt megyünk a boltba. Közben meg sokszor hangoztatja ezt a nagy egyenjogúság kérdését. Hát ahhoz képest nekem ez nem tűnik annak.
Másoknál is így megy ez? Mit kéne tennem? Már párszor szóbahoztam neki a dolgot, de vagy csak a terelés és vihogás ment, vagy az igérgetés, amiből néha lesz valami, néha nem.
Nem kell szakítanod vele, simán csak költözzetek szét. Mondd meg neki, hogy majd újra beszélhettek összeköltözésről amikor képes normális felnőtt módjára viselkedni.
Ha ez nem téríti észhez, akkor semmi.
Összefoglalom: teljesen ingyen lakik nálad, csak a kaja felét kellene állnia, erre sem képes, ellenben kizabálja a meglévő kaját, és még annyi sincs benne, hogy legalább vegye a fáradságot, és bevásároljon.
De legalább bújik...
- Ha kutyát akarsz, szerintem valami aranyosabb szőrgombócot vegyél lakásba, ne nagytestűt. Azt legalább engedelmességre tudod szoktatni, azt is el kell tartani, de amit nem ér el, azt biztosan nem fogja felzabálni, és biztos lehetsz benne, hogy a nagy pofájával csak imádni fog, és nem egyenjogúságról pofázik.
- Ha gyereket akarsz, van már egy, de legalább olyan korú, hogy pelenkáznod már nem kell. Ez is valami...
- Ha barátnőd, társat, partnert akarsz, akkor előbb ezt a semmirekellő piócát kirakod, és utána keresel egyet.
Én is röhögök a címen:DD
Amúgy hány kiló a csaj?
26-os,nyilván ez a szitu pont attól vicces hogy fordított
volt a fel állás.Azért nőben ritka az ilyen szerintem.
Neked pedig volt választásod és szád is hogy meg beszéld az
első eset után,hogy ezt tán nem kéne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!