Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 1x találkoztam valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 1x találkoztam valakivel, pár szót beszéltünk, most írogat messengeren, hogy rázzam le normálisan, hogy ne én legyek a bunkó?

Figyelt kérdés

Az illető egy ügyfelem, múlt héten volt nálam először.

Alig pár szót kellett váltanunk, megcsinálta a dolgát, ennyi.

2 nap múlva bejelölt, még ezzel sincs gond, a többi ügyfelem is ismerősöm facebook-on.

Messengeren integetett. Furcsálltam, de visszaintegettem.

Erre küldött egy mosolygós smiley-t. Erre én nem reagáltam.

Másnap megkérdezte, mi újság.

Nem nagyon tudok erre mit írni olyasvalakinek, akit igazából nem ismerek.

Fog hozzám jönni máskor is, üzleti kapcsolatban leszünk, nem kell nagy dologra gondolni, csak lead pár papírt az ügyfélszolgálaton, tehát nem mi ketten üzletelünk egymással.

A Mi újságra sem reagáltam, mert nem tudtam, mit kéne, meg nem akartam olajat önteni a tűzre. Most megint ír, ünnepnap, este, hogy "tudod, én vagyok az..."

Tudom, igen.

Csak elejét akartam venni annak, hogy társkeresőnek nézzük a facebook-ot.

Nem jött össze.

Mit írhatnék, ami később sem lesz kínos, de mégis egyértelmű, hogy hagyjon békén?

Tényleg valami normálisra gondoltam, nem ilyen oltásokra, hogy "ne írogass már" és hasonlók.

2019. nov. 1. 19:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%
nem kell válaszolni face üzenetekre
2019. nov. 1. 19:42
 2/23 A kérdező kommentje:

Látja, hogy elérhető vagyok, mert telefonról mindig az vagyok.

És fogunk még találkozni, nem akarok sértődést.

2019. nov. 1. 19:47
 3/23 anonim ***** válasza:
99%

Ha nem akarsz bunkó lenni vagy nem akarod megbántani, akkor írj neki vissza nyugodtan, viszont légy vele közömbös. Ne érezze azt egy percig sem, hogy érdekel téged.

Ha nagyon nyomul és nem veszi észre magát akkor pedig szépen megfogalmazod neki, hogy ne haragudjon... de érzed azt, hogy többet akar viszont te maradnál az üzleti kapcsolatnál és nem szeretnél tőle semmit.

2019. nov. 1. 19:48
 4/23 anonim ***** válasza:
86%
Be tudod állítani, hogy ki lásson és ki nem, ha elérhető vagy. Vagy az elérhető állapot kikapcsolása a számítógépen chatablak jobb oldalt fogaskerék ikon. Telefonon nem tudom, hogy lehet az elérhető állapotot kikapcsolni.
2019. nov. 1. 19:53
 5/23 anonim ***** válasza:
94%

Én megkérdezném tőle, hogy mit akar, és hogy munkaidőben tudsz neki segíteni.

Bár már az is gáz, hogy egyszer járt egy ügyintézőnél és bejelöli. FÉlelmetes. Én tuti nem igazoltam volna vissza.

2019. nov. 1. 19:53
 6/23 A kérdező kommentje:

De nem ez a lényeg, hogy elérhető vagyok-e!!!

Ő már írt, és le kéne rázni normális stílusban.

Ha én írok valakinek, én se nézem, hogy elérhető-e.

Megírom, amit akarok, majd valamikor elolvassa és reagál rá.

2019. nov. 1. 19:54
 7/23 A kérdező kommentje:

Huh... pár konkrét szót tudna írni valaki?

hogy pontosan mit lehet ilyenkor írni?

nem azt, hogy "írj neki vissza nyugodtan".

Szerintem sem normális, max akkor, ha már többször találkoztunk. De ez van, nem tudok ezzel mit csinálni.

2019. nov. 1. 19:56
 8/23 anonim ***** válasza:
86%

Najó, de van egy problémád aminek a gyökere, hogy bárkit felveszel ismerősnek. Ez az 1ik. A másik problémád, hogy írnak is neked. Vagy az elsőt iktatod ki, ha zavar, vagy a másodikat.

Nem bonyolult!

2019. nov. 1. 20:03
 9/23 anonim ***** válasza:
92%

Nyilván nem normális.

pl. Ha kérdez valamit válaszolj rá esetleg, de ne kérdezz vissza. Ha valaki nem teljesen fogyatékos, akkor ennyiből lejön neki, hogy nem érdekled.

2019. nov. 1. 20:04
 10/23 A kérdező kommentje:

Jól van, ma már nem igazolnám vissza, de basszus, harmadjára írom le, hogy nem ez volt a kérdés!

Nem szokott mindenki írogatni, akit visszaigazolok!

Ha meg valakivel bemutatkoztunk, és bejelöl, akkor visszaigazolom, mivel ismerem.

De ha nem kéretlen tanácsokat osztogatnál, hanem a kérdésre reagálnál, talán még hasznos is lenne!

Igen, nekem ez az egyik problémám, hogy visszigazoltam, akivel találkoztam. Bunkóság lett volna, ha nem ezt teszem.

Nekem meg az az egyik problémád, hogy nem tudsz szöveget értelmezni.

2019. nov. 1. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!