Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy dzsigolóval találkoztam?
Nem hiszem hogy te veszélyben lennél.
Ha télleg Dzsigoló akkor a gazdag nőkre hajt.
Te viszont elég csóró lehetsz ha már az is kiakaszt hogy a második randin nem a férfi fizet...
"Véleménye szerint nagyon fontos, hogy már az elején a kapcsolatnak a felek összeköltözzenek, hogy jól megismerjék egymást."
Lefordítva:fontos, hogy rögtön finanszírozza valaki az életét saját maga helyett.Cserébe hálája jeléül majd párszor jól meg dug, és érd be ennyivel.
Igen, egy dzsigolóval találkoztál.
Az almukban.
Minek mentél el a második randira?
Hozzám is be akartak költözni pár hét után. Véget is vetettem az ismerkedesnek.
Lol. Azt hittem csak csajból van olyan, aki már az első-második randim az összeköltözést feszegeti, aztán kiderül, hogy pár hete rúgta ki sz exe, azóta két-három baratnőnél húzza meg magát, de már nagyon nehezen viselik, így kellene gyorsan valaki lehetőleg saját lakással, hogy a bérleti díj eleve ne okozzon gondot, elég hellyel két embernek, na meg jó közlekedés mellett, hogy könnyű legyen munkába mennie.
Ezek szerint férfiből is létezik a típus.
"Ezek szerint férfiből is létezik a típus."
Persze, hogy létezik. :D Csak ezt nem szívesen ismerik be a férfiak. :D Nem új keletű a dolog, mindig is akadtak férfiakból is ilyen példányok.
#7: mivel férfiakkal nem ismerkedem, így nem tudom “beismerni”, mert nem tudtam, hogy van ilyen típus.
Csajbol elég jellemző az is, aki rögtön költözne, meg az is, akinek nem elég, hogy a randim fizetsz egy kávét/fagyit de rögtön meg is vacsorázna (nem feltétlen étterem), mert aznap még nem evett semmit, hiszen a randis napon nem költ ilyesmire, ha a pasi úgyis megteszi.
Kedvenc változatom, az odaköltözné gyorsan, de azért szex nincs, mert ő nem olyan lány, az majd ha úgy alakul a kapcsolat. Szóval a lakhatás az jöhet, mert kell, de azért ez még nem jelent semmit. (Megjegyzem, nem takarítónő/gyári munkás kategóriás csajokról beszélek).
Szóval nincs mit Nen elismernem, mert eddig azt se tudtam, hogy létező jelenség, igaz azt se gondoltam, hogy lehetetlen, hogy előforduljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!