Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 1x találkoztam valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 1x találkoztam valakivel, pár szót beszéltünk, most írogat messengeren, hogy rázzam le normálisan, hogy ne én legyek a bunkó?

Figyelt kérdés

Az illető egy ügyfelem, múlt héten volt nálam először.

Alig pár szót kellett váltanunk, megcsinálta a dolgát, ennyi.

2 nap múlva bejelölt, még ezzel sincs gond, a többi ügyfelem is ismerősöm facebook-on.

Messengeren integetett. Furcsálltam, de visszaintegettem.

Erre küldött egy mosolygós smiley-t. Erre én nem reagáltam.

Másnap megkérdezte, mi újság.

Nem nagyon tudok erre mit írni olyasvalakinek, akit igazából nem ismerek.

Fog hozzám jönni máskor is, üzleti kapcsolatban leszünk, nem kell nagy dologra gondolni, csak lead pár papírt az ügyfélszolgálaton, tehát nem mi ketten üzletelünk egymással.

A Mi újságra sem reagáltam, mert nem tudtam, mit kéne, meg nem akartam olajat önteni a tűzre. Most megint ír, ünnepnap, este, hogy "tudod, én vagyok az..."

Tudom, igen.

Csak elejét akartam venni annak, hogy társkeresőnek nézzük a facebook-ot.

Nem jött össze.

Mit írhatnék, ami később sem lesz kínos, de mégis egyértelmű, hogy hagyjon békén?

Tényleg valami normálisra gondoltam, nem ilyen oltásokra, hogy "ne írogass már" és hasonlók.

2019. nov. 1. 19:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%

Csak úgy tudod megoldani, hogy sértődés lehet belőle, ez ilyen (mivel nem tudod a másik hogy reagál majd).

Vagy nem írsz vissza, el sem olvasod az üzeneteket (reménykedve hogy leesik neki és abbahagyja magától), majd letiltod ha nem, vagy szimplán megírod hogy sajnálod, de nem szeretnél ismerkedni és beszélgetni az üzleti kapcsolaton kívül. Aztán ugyanúgy nem olvasni el az üzenetét és nem reagálni ha tovább írogat, végső esetben egy jó kis tiltással megtolva.

2019. nov. 1. 20:14
 12/23 anonim ***** válasza:
98%

Kedves Ügyfelem!

Munkanapokon 8.00-tól 17.30-ig elérhető vagyok a (.......) tel.számon, (.......) email címen, vagy előzetes időpontegyeztetés után a (........) nevű cég irodájában.

További kellemea pihenést kívánva a hosszú hétvégére:

X.Y.

(cégnév)

Én ennyit írnék. Bunkó sem lennék, és a helyére is kerülne a fazon.

2019. nov. 1. 20:15
 13/23 anonim ***** válasza:
61%

Csak próbálom a hozzád hasonló ködben elveszett bolyongókat helyreigazítani. Magad generálod saját magadnak a problémát.

Ne írj semmit. Majd megunja és leesik neki. Csak messengeren bátor, személyesen nem fog rákérdezni, hogy miért nem válaszoltál messen. Ha igen, akkor annyit kell felelned, hogy dolgod volt, barátoddal találkoztál vagy akármi.

2019. nov. 1. 20:16
 14/23 anonim ***** válasza:
32%
De mind1! Neked bármilyen válasz amit segítségként írnak elutasítasz. "Ez nem jó, mert blabla..." Akkor találd ki magad!
2019. nov. 1. 20:18
 15/23 A kérdező kommentje:

Te semmit nem igazítasz helyre, mert nem a kérdésre válaszoltál.

Ötödjére sem!

Nem utasítok vissza segítő választ, mivel senki nem írt konkrét választ addig.

Most írt, neki köszönöm.

Illetve az értlemes válaszokat mind köszönöm.

Könyörgöm, jussunk már el egyszer arra szintre ezen az oldalon, hogy megtanulunk a kérdésre válaszolni!

2019. nov. 1. 20:22
 16/23 anonim ***** válasza:
84%

Igen, tudom ki vagy, de ne haragudj nem chatelek túl gyakran.

Ennyi elég kezdésnek. Aztán ha ír mindig csak sokára írj neki pár szavas válaszokat, kérdések nélkül. Talán ebből leesik neki.

Amúgy van egy olyan opció, hogy xy üzeneteinek figyelmen kívül hagyása. Ha erre rámész, nem fogod látni, hogy írt, el sem kell olvasnod. Mikor élőben rákérdez, miért nem reagálsz, megmondod, hogy ritkán használod a chatet.

2019. nov. 1. 20:24
 17/23 anonim ***** válasza:
10%

Az, hogy ne írj semmit egy válasz volt. Nyomogasd a szóközt csak ne üss rá a küldés gombra ezzel kiélve az írásba vetett vágyaidat, ha már annyira írni akarsz neki valamit.

Vagy ronts el mindent azzal, ezzel tovább csigázva a gyereket, üzengethetsz is neki.

A legjobb opció, ha

N-E-M

k-ü-l-d-e-sz

v-á-l-a-sz-t!

Egy értelmi fogyatékossal is hamarabb szót lehet érteni. Már ne is haragudj! :D

2019. nov. 1. 20:31
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is abba az irányba menj el, hogy azt éreztesd vele, hogy csak mint ügyfeled tekintesz rá.

Például amit az egyik válaszoló írt elég jó, most, mivel hosszúhétvége van el is játszhatod, ezzel elejét véve az egésznek. Ha nem ezt, hanem közvetlenebb szöveget írtál neki vissza, akkor is lehetsz a továbbiakban távolságtartóbb. Például a mi újság kérdésre annyi, hogy "Köszönöm, jól vagyok.", mintha bent az ügyintézés közben kérdezte volna meg. A "Tudod, én vagyok az..."-ra pedig esetleg annyi, hogy: "Igen, emlékszem. Minden rendben a papírokkal/... (amit átadott neked munkaügyben.), vagy "Igen, emlékszem. Miért kerestél? Hétvégén/most már nem dolgozom, de hétfőn/holnap reggel igyekszem segíteni."

2019. nov. 1. 20:31
 19/23 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem légy jó kislány és tedd szét szépen neki a lábaidat. Egy férfinak ez igenis jár!!
2019. nov. 1. 20:32
 20/23 anonim ***** válasza:
96%
Munkaidőben válaszolj neki és írd meg hogy munkán kívüli témában nem szeretnél beszélgetni.
2019. nov. 1. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!