Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kieszi a nő a hűtőmet! Normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kieszi a nő a hűtőmet! Normális ez? Nem ezt beszéltük meg.

Figyelt kérdés

Van a barátnőm, akivel nemrég költöztünk össze. A lakás az enyém, a rezsit én állom mert nem sokkal több így se hogy itt lakik, és ennyivel jobban keresek. A kaja az ami drágább, arra meg volt beszélve hogy felesbe fogjuk venni, ha ideköltözik. Na ez az ami azóta se nagyon megy. Direkt szólok neki ne egye meg ezt meg azt, erre fáradtan hazaérek és feszt is üres a hűtő. Mondtam neki legalább menjen el vásárolni néha ha már előbb végez a munkában mint én, de nem mert ő fáradt meg mindenféle más kifogás. A nagy közös kajavásárlásból is annyi valósul meg, hogy ő nagy kegyesen és látványosan néha kifizeti a saját salátáját meg joghurtokat meg ilyeneket, ha együtt megyünk a boltba. Közben meg sokszor hangoztatja ezt a nagy egyenjogúság kérdését. Hát ahhoz képest nekem ez nem tűnik annak.

Másoknál is így megy ez? Mit kéne tennem? Már párszor szóbahoztam neki a dolgot, de vagy csak a terelés és vihogás ment, vagy az igérgetés, amiből néha lesz valami, néha nem.

2023. okt. 3. 21:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%
Ha már kiderült hogy ezzel havi 50ezres plusz költséget okoz neked (vagy nem tudom mennyit), akkor kérd el tőle előre, aztán szólj ha kb már túllépte.
2023. okt. 3. 23:17
 12/29 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem jobban jár a csaj ha keres valaki mást aki nagyvonalúbb
2023. okt. 3. 23:45
 13/29 anonim ***** válasza:
94%

Szépen kihasznál, élősködik.

Lépj, sürgősen.

2023. okt. 3. 23:46
 14/29 anonim ***** válasza:
37%
Micsoda kapcsolatok vannak .. Nem csoda hogy a külföldiek csak qrficolni járnak ide, belvárosi drogeriaba külföldi férfiak szinte mindig csak óvszerrel állnak sorba.
2023. okt. 3. 23:53
 15/29 A kérdező kommentje:
Hát szakítani azért ilyenért nem akarnék. Végül is mondja mindig hogy szeret, meg bújik is. Csak ezt a kaja dolgot kéne megoldani, meg főleg a kamura igérgetést. De akkor látom a kommentek többsége is azt mondja hogy ez nem normális így. Majd a napokban erélyesebben is elbeszélgetek vele erről.
2023. okt. 3. 23:56
 16/29 anonim ***** válasza:
94%

"Végül is mondja mindig hogy szeret, meg bújik is."

Mindegy... Ez alap kellene hogy legyen.

Miért nem ad bele a rezsibe, kajába? Miért eszi meg annak ellenére hogy kérted ne tegye? Semmibe vesz, nem tisztel. Tehát itt nem csak a kajáról van szó, hanem mi lesz később, meg milyen jövője van ennek?

Én azonnal ultimátumot adnék. Ha nem változnak a dolgok, akkor takarodjon ki az életemből.

2023. okt. 4. 00:09
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Hetente 30 ért szoktunk kb bevásárolni. Mi úgy csináljuk hogy 1 héten elmegyünk bevásárolunk és ha esetleg kevesebb dolog kell és marad a pénzből azt külön egy borítékba tesszük. Egyik héten én másikon férjem fizet. Így egységesen költünk és nincs az hogy azon a héten ahol én fozetek pont nem kell semmi. Ha hét közben kell valami a borítékból költünk.
2023. okt. 4. 05:49
 18/29 anonim ***** válasza:
85%
Ebből nem lesz kapcsolat
2023. okt. 4. 07:11
 19/29 anonim ***** válasza:
24%
A nők ilyenek. Azért kell nekik férfi, hogy élősködjenek rajta. Dobd ki, és inkább prostizz, jobban jársz, már csak anyagilag is.
2023. okt. 4. 07:56
 20/29 anonim ***** válasza:

"Nem ezt beszéltük meg."

Vihorászás, és bújás kell neked, vagy megbízható partner?

2023. okt. 4. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!