Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem szeretik, ha egy férfi folyton velük akar időt tölteni?
Figyelt kérdés
A férfiak többsége örül, ha egy nő nagyon ragaszkodó. A nők többségénél ez miért zavaró?2023. okt. 3. 17:43
11/15 anonim válasza:
A párommal nagyon szeretünk egymással időt tölteni, és megtesszük bőven (pláne mióta együtt élünk), de a falra másznék, ha minden percét velem szeretné tölteni.
Az emberek többsége (nemtől függetlenül) nem szereti az ennyire pióca embereket, hiszen van családjuk, vannak barátaik, van munkájuk, tanulmányuk, hobbijaik, aztán magukkal is szeretnének foglalkozni. Nem lehet egy ember köré felhúzni az életet.
12/15 Ghgj válasza:
Mert foglalkoztatnak dolgok az életben, azért, meg mert még magamat is nehéz elviselni néha, nemhogy valaki mást 0-24ben. Ez alap fizikai szükséglet, hogy néha csak legyél anélkül, hogy a másikra fókuszálnál, ezen felül meg egyénfüggő az igény. Nekem együttélős kapcsolatban is kb. heti három este, amit a párommal akarok tartalmas időt töltve lenni, a többi az enyém. Vacsizzunk meg, aztán mehet mindenki dolgára, az ágyban találkozunk. :D
13/15 anonim válasza:
Én szeretem, ha sok időt töltök a párommal és ő is :) De exekkel van tapasztalatom abban, hogy ők, mint férfiak nem örültek, hogy én normális mennyiségű időt akarok velük tölteni. Mert jaj énidő meg nem kell minden hétvégén találkozni meg nem kell beszélgetni napközben... Hát pedig DE KELL B+ :D El van túlozva ez az énidő dolog, akinek napi 1-2 óra nem elég rá és tényleg több nap kell mire egyáltalán eszébe jut hogy találkozhatna a párjával az valójában nem is szerelmes csak a saját érdekeit nézi...
14/15 anonim válasza:
"Nagyon" ne legyen ragaszkodó egyik fél sem! Szeressen velem lenni, én is vele sokat, de nem minden nap minden percében!
40/N
15/15 anonim válasza:
A férfiak többsége is nehezen viselné, ha egy szabad perce nem lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!