Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogy tenni a kapcsolatba?
Sokszor mondják hogy az egyik fél mennyit tesz a kapcsolatba.
De pontosan mit jelent?
Mert a törődés, odafigyelés, segítés és tàmasz az alap ha kapcsolatban vagyok.
Azt ,hogy ne csak az egyik fél vegye komolyan a kapcsolatot. Mindketten ugyan annyit tegyenek bele mindenből pl:szeretet, gondoskodás, nevelés, figyelmesség.
Ha az egyik többet tesz bele , könnye átcsaphat az egy elégedetlen érzésbe.
Az hogy miből kellene többet beletenni , az az adott kapcsolattól függ, vagy megbeszélik vagy nem.
"Mert a törődés, odafigyelés, segítés és tàmasz az alap ha kapcsolatban vagyok."
Neked. De sokaknak meg nem az. Sokan megszokták, hogy mindent megkaptak a szüleiktől vagy pont hogy semmit, azért alakult úgy a személyiségük, ki tudja.
"Mert a törődés, odafigyelés, segítés és tàmasz az alap ha kapcsolatban vagyok."
Sajnos pont ezek maradnak idővel sokszor el egy kapcsolatban.
Idő illetve enegriabefektetés.
Hogy akkor is szakítunk időt egymásra, ha ez nehezen megoldható, kompromisszumokat kötünk.
De bármi ami nem az alap. Pl az, hogy kitalálsz egy kreatív randiprogramot, aktívan teszel azért, hogy a kapcsolat jó maradjon. Nekem pl nagyon jól esett, mikor tegnap hazaértem és a pasim meleg ebéddel várt és még el is mosogatott, plusz kicserélte a villanykörtét. Ez nem alap. Persze felváltva főzünk stb, de nem számítottam arra, hogy mire hazaérek ehetek is.
Bármi kis apróság lehet, ami közelebb visz egymáshoz titeket, amivel azért teszel, hogy a másiknak vagy a kapcsolatotoknak jó legyen. Számítanak az apró csókok, ölelések, egy masszírozás, egy kedves szó stb. Meg vannak a nagyobb dolgok is, pl segítesz felkészülni záróvizsgára, ezzel értékes alvást feláldozva vagy pl bevállalsz egy költözést vagy egy új nyelv megtanulását. Azért, hogy nektek jó legyen. Teszel a kapcsolatba energiát. A kulcs az, hogy hiszel benne, hogy ez egy jó és fontos dolog, érdemes arra, hogy tegyél bele, merj tenni bele.
Természetesen kétoldalú a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!