Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek olyan férfival,aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek olyan férfival,aki a munkáján kívül semmiben sem segít az ég világon? Se mosogatás, se kerti munka, semmi. Munkahely után, számítógépes játék...Szerintetek is kuka,az ilyen életképtelen pasi?

Figyelt kérdés
Szerencsére,még nem vagyunk együtt régóta,és még így az elején kiderült, hogy csak csicskának akar használni.Egyébként,az ilyet semmilyen módon nem lehet rászoktatni/rávenni olyan munkavégzésre, amit neki is meg kellene csinálnia,mégsem teszi?
2023. szept. 14. 16:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
9%

Hiába kukázod az ilyet, a következő is ilyen lesz. Szerintem végezzétek együtt az egyes házimunkát, de úgy, hogy vigyél bele valami ízgalmas dolgot. Pl.: szexi ruhában, vagy szex legyen a vége.

Segítsen, igyekezzen a férfi, de ne tromfold egyből le, ha nem jól végzi a pl.: törölgetést, hanem finoman irányítasgasd a helyes irányba, majd jutalmazd meg:).

2023. szept. 14. 18:37
 12/23 anonim ***** válasza:
Sí señora
2023. szept. 14. 20:30
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Jutalmazza meg, meg szexeljenek, mert elvégzi a dolgát? Menj már a francba, te nyomi.
2023. szept. 14. 20:33
 14/23 anonim ***** válasza:
89%
Kuka, vagy ha kitartó vagy (de hidd el nincs remény), akkor a mindenbe-belesz.rás. Nem csinálni semmit neki. Nem takarítani, egyen amit talál (főleg amit vesz magának), ruháját nem mosni.
2023. szept. 14. 20:36
 15/23 anonim ***** válasza:
55%

Nehéz jó állapotú pasit találni.

Én házas vagyok 8 éve, konkrétan pokol.

Hiába mondom neki hogy segítsen.

Felesleges már.

60 éves, beteg, de konkrétan ebbe betegedett bele hogy hazajön az irodából és ül a fotelban, eszik, miközben én pakolok, morzsákat törlök, mosogatok, felsöprök, felmosok.

És nem bolond vagyok hogy elvilselem, egyszerűen ő ilyen igénytelen ember , és semmivel nem tudom rávenni hogy megmozduljon. A farmerja is csak akkor kerül a mosógépbe ha már hetek óta cseszegetem hogy hadd mossam ki azt is.

Most meg hogy cukorbeteg lett, nem fogom magára hagyni mert elfelejti az inzulinját, vagy elfelejt enni utána.

Már beletörődtem…..

2023. szept. 14. 20:36
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
A 15-ös remek példa arra hogy miért ne menjünk férjhez 50 után (60 éves férj 8 éve). Mégis, hogy lehet valakinek olyan illúziója hogy ez jó lesz neki?
2023. szept. 14. 20:42
 17/23 anonim ***** válasza:
86%
15-minek ez neked? Nem úgy hangzik, mint egy boldog házasság.
2023. szept. 14. 20:43
 18/23 anonim ***** válasza:
Figyelj, 34 éves férfiként, elkell hogy keseritselek.Sajnos a férfiak nagy része ilyen... Hány évesek vagytok?írj pw-t, hátha tudok segíteni.
2023. szept. 15. 03:26
 19/23 anonim ***** válasza:
11 es biztos pasi….
2023. szept. 15. 05:09
 20/23 anonim ***** válasza:
Ezért kéne akkor lakásban lakni! Nem mindenkinek jön be a földtúrás! Azért az elég tré hogy megrekedt egy általános iskolás szinten! Azok játszanak gèpen! De ez téged is minősít!
2023. szept. 15. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!