Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem változott semmi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem változott semmi?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel és a tesójáékkal kivettünk hétvégén egy apartmanházat. A tesója hozta az új nőjét, aki gyakorlatilag teljesen kiszolgáltatta magát mindenkivel. Mondta nekem a barátnőm hogy menjek már el a tesójával valahova ketten, hogy a tesója ne szóljon bele, aztán majd ő elbeszélget a csajjal, hogy ő nem cselédnek jött ide. Mosogasson el ő is, meg ne bennünket ugráltason.

El is mentünk kb 2 órára de amikor visszértünk nem változott semmi. A barátnőm mosogatott, meg főzött stb a csaj meg csak ugráltatott mindenkit. Amikor a barátnőmet kérdeztem hogy most mi van annyit mondott csak hogy a csaj nem akar semmit csinálni és lezárta a témát.

Most akkor mi lehet ez, miért nem intézte el a barátnőm hogy a csaj is csináljon valamit?

2022. febr. 19. 22:06
1 2
 1/16 Noren1989 ***** válasza:
49%
Be lett csicskítva,ennyi az egész.
2022. febr. 19. 22:13
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

"miért nem intézte el a barátnőm hogy a csaj is csináljon valamit"

Mert nem lehetett.

Van, akivel megbeszéled, hogy csináljon valamit, aztán 5-10 percig segít, de utána lustul, mert egyszerűen ilyen a személyisége. Ezt a csajt sem lehet megváltoztatni, ha nem azt hozza otthonról, hogy kiveszi a részét a házimunkából.

2022. febr. 19. 22:38
 3/16 anonim ***** válasza:
70%

Lehet, hogy rosszul van a csaj, vagy más elfogadható oka van, és azért segít neki a barátnőd. Bár azt el is lehetne szépen mondani.

Kérdezd meg a barátnődet.

Te is mosogatsz és főzöl, segítesz a barátnődnek?

2022. febr. 19. 22:42
 4/16 A kérdező kommentje:

3

Próbáltam kérdezni a barátnőmet de nem sikerült, azt mondta hogy hiába beszélt vele.

Meg ilyesmi,semmi konkrétat nem mondott, de ez szerintem inkább olyan mintha terelni akarná az egész témát, de nem értem hogy mért?

És nem arról van szó hogy segíteni kell neki, hanem gykorlatilag követelőzött a csaj. Ezt nézzük, azt csináljuk, hozzuk már ide neki ezt meg azt stb.

2022. febr. 19. 22:47
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ti degradáltátok le magatokat a csaj csicskájának.

Ott vagytok hárman és senki nem mer neki beszólni, na ne már.

Mit kell itt szórakozni, hogy vidd el a tesóját két órára stb. Te például miért nem nyitottad ki a szádat, ha nem tetszik valami? Ehelyett a barátnődet vonod kérdőre. Mit tud az a csaj, hogy ennyire tartatok tőle?

2022. febr. 19. 23:38
 6/16 A kérdező kommentje:

5

Pont hogy a barátnőm nem tart tőle, direkt azért mondta hogy menjünk el a bátyjával valahová hogy tudjon beszélni nyugodtan a csajjal, úgy hogy a bátyja nem szól bele, mert ő mindíg megvédi.

2022. febr. 19. 23:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Mégis ő mosogatott, amikor hazaértetek.

Miért nem kérdezel rá a csajnál, elvégre téged is ugyanúgy csicskáztatott.

2022. febr. 19. 23:45
 8/16 A kérdező kommentje:

7

Mert a barátnőm mondta hogy hagyam a pcsába, őt már nem érdekli inkább megcsinálja.

Csak nem értem hogy miért?

2022. febr. 19. 23:49
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

De akkor mi ezt honnan tudjuk?

Egyébként nem kell ehhez egyből bunkónak lenni, meg lehet azt szépen is kérdezni. Már az elején pl.:

Kati, te mit vállalsz magadra a feladatokból?

Vagy ha látjátok a semmittevését: Kati te otthon se csinálsz semmit? Vagy: otthon egyébként kit szoktál ugráltatni?

Vagy: nem Kati, nem hozom ide, állj fel szépen és menj oda érte magad.

Vagy: én ma elmosogatok, holnap légy szíves mosogass el te.

Ha meg nem használ semmi, akkor a Kati tányérját nem mosom el és kész.

Aztán meg levonom a következtetést, hogy Katival többet nem megyek sehova.

2022. febr. 20. 00:13
 10/16 A kérdező kommentje:

9

Persze, de ez megvolt.

Csak a barátnőm bátyja akkor mindíg beszólt hogy ne bántsuk már a barátnőjét, meg nem azért vagyunk itt stb.

2022. febr. 20. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!