Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem változott semmi?
A barátnőmmel és a tesójáékkal kivettünk hétvégén egy apartmanházat. A tesója hozta az új nőjét, aki gyakorlatilag teljesen kiszolgáltatta magát mindenkivel. Mondta nekem a barátnőm hogy menjek már el a tesójával valahova ketten, hogy a tesója ne szóljon bele, aztán majd ő elbeszélget a csajjal, hogy ő nem cselédnek jött ide. Mosogasson el ő is, meg ne bennünket ugráltason.
El is mentünk kb 2 órára de amikor visszértünk nem változott semmi. A barátnőm mosogatott, meg főzött stb a csaj meg csak ugráltatott mindenkit. Amikor a barátnőmet kérdeztem hogy most mi van annyit mondott csak hogy a csaj nem akar semmit csinálni és lezárta a témát.
Most akkor mi lehet ez, miért nem intézte el a barátnőm hogy a csaj is csináljon valamit?
Én is szoktam ezzel provokálni néha itthon, amikor már tudom, hogy egy szalmaszálat nem jó helyre rakok és menne a cirkusz.
Így legalább nyugodt tudok maradni, ameddig a másik agyvérzést kap.😂
Én is megcsinálom a dolgom, de amikor más ott toporog a fejem felett, meg már készülne beszólogatni, ahogy ti teszitek, baromi idegesítő.
"Csak a barátnőm bátyja akkor mindíg beszólt hogy ne bántsuk már a barátnőjét, meg nem azért vagyunk itt stb."
Akkor a barátnőd bátyja takarítson, mosogasson a barátnője helyett. Probléma megoldva.
Járjatok el ketten kajálni máshová, ők meg osszák be ketten a mosogatást, meg főzést, ahogy jól esik nekik.
A férjem sem mosogat, ha ő a soros, akkor elvisz étterembe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!