Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen ez a fajta mosogatás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ez a fajta mosogatás? Mármint, pl ha egy férfi azt csinálja, hogy mikor mosogat, akkor mindig kommentálja hogy látod, most mosogatok? Látod, ezt azért csinálom mert szeretlek. Látod, még ezt elmosom. Még azt elmosom.

Figyelt kérdés
Szóval, sose mosogat csendben, hanem mindig néz rám hogy ő mosogat és el is mondja hogy ő most mosogat. :) Ha meg én mosogatok az csak úgy csendben megtörténik, és észre sem veszi (90 %-ban én szoktam)

2022. dec. 7. 23:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

Mosolyogj, és köszönd meg.

Legközelebb (kb. 9x) te mondd, hogy most mosogatsz, és nézz rá. Még jobb, ha közben mosolyogsz is.

2022. dec. 7. 23:16
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Tedd ugyanezt, valamint akkor is, amikor teregetsz, vasalsz, porszívózol, törölgeted a port, lemosod a konyhabútorokat, stb.
2022. dec. 7. 23:33
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
Te választottad őt... komolyan menjünk bele ebbe ezredjére? Hogy nem a jó pasit választjátok, hanem az ilyen gyökereket?
2022. dec. 7. 23:37
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Gusztustalan. Velem nem szórakozna!
2022. dec. 7. 23:40
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
En is ezt szoktam csinalni nokent. Ne vegye senki termeszetesnek, barmit csinalok. Fozes utan is hangosan dicserem magamat, milyen finomat csinaltam. (50-50%-ban csinalunk egyebkent mindent.)
2022. dec. 8. 01:01
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
:D Legalabb jól szórakozol. Szánalmas egy gyökér lehet a pasid.
2022. dec. 8. 02:12
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
Derogál neki mosogatnia külön hálát vár el érte.
2022. dec. 8. 05:29
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
hisztizz akkor, biztos jó hosszú kapcsolatokra vagy te is tervezve....
2022. dec. 8. 05:39
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
Vannak pasik akik ugyanúgy besegítenek a házimunkába anélkül, hogy hálát vagy bármit is elvárnának cserébe. Valaminek a bizonygatása mindig gyanús...
2022. dec. 8. 06:18
 10/13 anonim ***** válasza:
81%
Büszke rá, hogy elmosogat. Elég szánalmas.
2022. dec. 8. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!