Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá ha feltörnè az asszony minden rendszeretek?
Messenger email ,stb mindent meg tud hekkelni. Nem tudom ,hogy csinálja de rendszeresen csinálja. Ès azt se tudom mikor?
10 ève èlünk együtt nem csaltam meg soha mégis ha ez a dolog eszembejut elgondolkodok ,elszomorodok ès fel is dühít!
Mintha a KGB figyelne meg vagy mèg rosszabb.
Egyszer lebuktatta magát egy veszekedèsnèl ,akkor jöttem erre rá!
Lehet a nejed is gyakorizik, es az itteni ferfiak többségéből kiindulva nem bizik benned 😅
Nem szep amit tesz, de noi fejjel gondolkodva, kicsit ugy jon le,mintha titkoloznal.
A legjobb amit tehetsz, hogy megnyugtatod, (lehet elozo kapcsolataban megcsaltak, vagy kozeledsz kapuzarasi panik korhoz) es fel, hogy kihasznalod. Rengeteg ferfi es no marad csak megszokasbol a parjaval, leelenoriz, hogy nem e nezed hulyenek.
Es most, hogy bukott le, hogy lecsekkolt? Vagy csak gondolod, mert egyszer megemlitette veszekedes kozben, akkor tuti mindig csinálja szerinted?
Kis 20 éves pisis vagy még, inkább kérdezz valami értelmeset.
Ha több vagy, elnézést a 20 évesektől.
21-es vagyok, azt meg hozzatennem, szolj neki, hogy megvaltoztatod a jelszavaid ee beszelgess el vele, hogy ez teged bant es duhit.
Ha nem szolsz neki es eszreveszi, turi jon majd gyakorira vagy facebook noi csoportba a poszt: "A parom hirtelen megvaltoztatta az adatait a neten, felni valom van szerintetek, titkol valamit? Viszonya van, hitzelen mindent dugdos elolem. Nem szep dolog kutakodni, de nem hagy nyugodni a gondolat, hogy megcsal es kihasznal hazirabszolganak."-----
Erre minden no nagy valoszinuseggel azzal fogja etetni, hogy 1000% hogy megcsalod. Es a helyzetetek sokkal rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!