Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá ha feltörnè az asszony minden rendszeretek?
Figyelt kérdés
Messenger email ,stb mindent meg tud hekkelni. Nem tudom ,hogy csinálja de rendszeresen csinálja. Ès azt se tudom mikor?
10 ève èlünk együtt nem csaltam meg soha mégis ha ez a dolog eszembejut elgondolkodok ,elszomorodok ès fel is dühít!
Mintha a KGB figyelne meg vagy mèg rosszabb.
Egyszer lebuktatta magát egy veszekedèsnèl ,akkor jöttem erre rá!
#megcsalás #Kèmkedès
2023. szept. 11. 09:10
11/24 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy feltöri a rendszereidet? Elmondja? VAgy észrevetted?
12/24 anonim válasza:
Ki használ ilyen retek szót, hogy asszony?
Nekem csak a 70 év feletti rokonaim mondogatják nèha.
13/24 anonim válasza:
Egyik barátomat a neje lokátoron figyeli egész nap... és a lakásba vettek kamerát, betörés ellen. Ha elindul otthonról pár perc múlva hívja az asszony hogy merre jár...
15/24 anonim válasza:
Megéri feljárni gyakorira :D az összes ilyen kérdést kiemelném, hogy a nő után sápítozók kicsit észhez térjenek mekkora király is a helyzetük valójában.
16/24 anonim válasza:
Egy jól működő kapcsolat igenis előny az embernek.
Az a baj, hogy ahol már ilyen bizalmatlanság van (ha van ok, ha nincs) előbb utóbb önbeteljesítő lesz.
A gyanakvó fél már nem úgy áll a másikhoz,mivel elveszett a bizalom vélt vagy valós indok miatt. A másik meg ezt a hiány előbb utóbb pótolja vagy elválik
17/24 anonim válasza:
Elhagynám az első után, mert tiszteletlen, bizalmatlan szr. Ennyi.
18/24 anonim válasza:
Hát, a tizenegyedik évét már nem érné meg a kapcsolatom...
19/24 anonim válasza:
De minek vagy együtt egy ilyen bizalmatlan, tiszteletlen, hisztis hárpiával? A banki adataiddal zsarol vagy mi van?
20/24 anonim válasza:
Jó de a Myvippet is feltörte? Iwiw-et?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!