Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Undorítónak tartom amikor, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorítónak tartom amikor, az esti sötétségben, elhúzott függönyöknél az emeleti lakásokban meztelenül nők, férfiak,ácsorognak vagy éppen szerelmi jeleneteket rendeznek, a szembelévő szomszédok ezeket mindet látják. Jól van ez így?

Figyelt kérdés
2023. szept. 9. 18:39
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
92%
Tuti kukkoló vagy,és még élvezed is.
2023. szept. 10. 09:42
 32/63 anonim ***** válasza:
45%
Én nő vagyok én is sokszor ruha nélkül vagyok a lakásomban és járkálok fel alá, van amikor a teraszon napozok. Tudom ez furcsa látvány, de szerintem meg minden nő kivétel nélkül eszt teszi. De, miért bűn ez? Mit kellene egy nőn eltakarni? Amijük van az annyit is ér. Tudok olyan nőt ki ugyan ezt teszi és még 20 cm-es lecsókolbász kilóg a pinájából. Az nem undorító?
2023. szept. 10. 09:45
 33/63 anonim ***** válasza:
78%

A kérdező az egyetlen NEM normális ennél a kérdésnél. Ja meg te.

Perverz maximum az, aki állandóan lesi a szomszédokat és nézegeti hol és hogy szexelnek.

Bzdmeg nehogy már a SAJÁT OTTHONÁBAN az ember ne szexelhessen nyugodtan. Még h feljelenteni őket. 🤣🤣 Könyörgöm tedd meg, tényleg! Menj be a rendőrségre és közöld h X meg Y meg Z szomszédod szexel a tulajdon otthonában és mivel láthatóan te bszatlanság miatt irigy vagy, hogy neked nem jut, így bosszúságból jöttél feljelentést tenni. Szerintem egy hétig röhögnének még azután is h elmentél. :D

Sokan nem is gondolják amúgy h belátni hozzájuk, de normális ember nem is lesi a szomszédjait. Ha nem tetszik, amit látsz lehet szépen behúzni a függönyt, ennyire egyszerű.

2023. szept. 10. 09:57
 34/63 A kérdező kommentje:
De lehet, de akkor a megfelelő helyen,legalább húzza el a sötétítőt.De annyi ész már nincsen! Különben meg mindenki azt csinálhat a lakásában amit csak akar. Az esetleges kukkolókra is ez vonatkozik!
2023. szept. 10. 10:23
 35/63 anonim ***** válasza:
0%

#33 Az egyetlen nem normális ennél a kérdésnél az te vagy. Ja, meg összes többi perverz. Perverz az, aki mással nézeti azt, ahogy szexel, legyen az AKÁRHOL. B.zd meg, nehogy már a saját otthonodban szexelj úgy, hogy azt bárki láthassa!

És igen, feljelenteni őket. Pont ezt tenném az ilyen állatokkal. Szerintem rögtön be is vinnének téged, meg a többi perverzet, aztán majd a börtönben szexelhettek mások előtt kedvetekre. :D

A b.szatlan irigy pedig te vagy, ezt szépen bizonyítottad is a válaszaiddal.

2023. szept. 10. 10:38
 36/63 anonim ***** válasza:
73%

Húzd el te is fuggonyt.

Előnyei:

- téged sem látnak

- te sem látsz madojatt

2023. szept. 10. 10:44
 37/63 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom egyáltalán jogilag közszeméremsértés-e az, ha a négy fal között kefélsz. Mert a teraszon, vagy az udvaron, amennyiben könnyen látható vagy, az annak számít, legalábbis annak számított, mikor egyszer utána néztem. De, ha még közszeméremsértés is, kétlem, hogy sok rendőrt izgatna a dolog. Köteles kimenni, de nem köteles büntetni érte.
2023. szept. 10. 11:18
 38/63 anonim ***** válasza:
55%

"de szerintem meg minden nő kivétel nélkül eszt teszi. "

ÉN nem mászkálok meztelenül a teraszon, ha tudom, hogy beláthatnak máspk. És kevés kivételtől eltekintve senki sem.

2023. szept. 10. 11:26
 39/63 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom ez furcsa látvány, de szerintem meg minden nő kivétel nélkül eszt teszi."

Nem teszi, és bárkinek megvédem a jogát az otthoni pucérkodáshoz, de ha neked azt kell hinned, hogy mindenki csinálja, lehet nem érzed magad mégse annyira lazának.

2023. szept. 10. 19:10
 40/63 anonim ***** válasza:
78%

#35 Miről beszélsz te zakkant? Pontosan az a perverz, aki kukkolja a szomszédait, miközben azok a tulajdon otthonukban szexelnek. Nem tetszik, nem nézel oda és nem kukkolsz, ilyen egyszerű. Tán nincs jobb dolgod otthon, mint a szomszédod lesni? Milyen érdekes én sosem lesem, hogy a szemben lévő panelben melyik emeleten ki, mit csinál. Talán azért, mert nekem velem ellentétben van életem.

Itt még mindig kizárólag te vagy a nem normális, perverz kukkoló (karöltve a kérdezővel), aki úgy gondolja ő halál komolyan szabályozhatja, h a szomszéd milyen feltételek mellett szexezhet az otthonában. Hiába próbálod itt mindenkire kivetíteni az agyi problémáidat, aki a szomszédot kukkolja az egy debil perverz.

Az meg szellemileg visszamaradott, aki azt hiszi a rendőrség komolyan venné akár csak egy pillanatra is. :D:D Maximum körberöhögnének, semmi több. Az ember az otthonában akkor szexel, amikor akar, azzal, akivel akar és úgy, ahogyan akar, pont. A hozzáhasonlókat kellene valami pszichiátriai kezelés alá vetné, mert láthatóan nincs ki mind a négy kereked.

2023. szept. 10. 19:35
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!