Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők miket fizet nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miket fizet nektek a párotok? Ajándékok, utazások, akár mozi, vacsora?

Figyelt kérdés
Vagy megkérdezi hogy van e szükséged valamire (ruha, ékszer, kozmetikus, fodrász stb )? Vagy esetleg hogy tankoljon e a kocsiba vagy gizessen ki valami számládat stb ?

2023. szept. 7. 09:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ajándékokat meg ilyesmit nem vesz, de nem is szeretném. Ha kell valami, akkor megveszem magamnak. Ha elmegyünk valahova, akkor egyszer ő fizet, egyszer én. Vagy múltkor pl. elutaztunk pár napra és én fizettem a szállást és a repjegyeket, ő meg a bérelt autót, fizette a tankolást meg belépőket és kaját, így kb egyenlően jöttünk ki a költségekkel. Mindez fillérezgetés nélkül.

Nem vagyunk és nem is leszünk soha közös kasszán, mindkettőnknek fontos az anyagi függetlenség.

2023. szept. 7. 11:22
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Élelmiszer, rezsi, tisztasági szerek, ha kell orvos. De csak mert én épp nem tudok dolgozni. Amúgy ezt is feleznénk, vagy fizu arányosan felosztanánk.

A számláimat, meg ha nagyon kell ruha, azt megtudom oldani.

Miért kéne neki minden plusz szart fizetni? Utazni együtt szoktunk, fura lenne ha elkérné a benzin részét annak ahova nélkülem is menne. Ékszer van elég, de úgyse tudom hova felvenni. Meg lesülne a képemről a bőr ha tőle kérnék. Divatruhát ugyszintén, max ha valami nagyon szükséges, es sehogy se tudok épp venni. Vagy ha lenne autóm hogy nézne már ki ha ő tankolna nekem, nem vagyok (luxus) qrva

2023. szept. 7. 11:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Karácsonyi és születésnapi ajándékot szokott venni nekem, amúgy felesben megy a fizetés.
2023. szept. 7. 11:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Karácsony, szülinap. Ezeket ugye én is neki.

De közös kasszán vagyunk, úgyhogy igazából teljesen mindegy ki fizet.

2023. szept. 7. 11:59
 15/17 anonim ***** válasza:
5, az attol meg kozos kassza, mert kozosnek vesszük a bevetelunket. Technikai okokbol maradt az en szamlamon a megtakaritas, de attol meg az ugyanugy az ove is es hozzáferese is van.
2023. szept. 7. 12:01
 16/17 anonim ***** válasza:
80%
#12 az a szomorú, hogy a qvára semmi pénzt nem sajnálnak (voltam sugar baby, iszonyat összegeket képesek egy fiatal lányra kiadni nős pasik), a barátnő/feleség meg kap egy csokit Karácsonyra oszt’ jóvan. Fordítva kéne legyen, a barátnőt/feleséget kéne annyira becsülni, mint amennyire a qvát képesek.
2023. szept. 7. 12:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Amikor járni kezdtünk, én nappalis egyetemista voltam, ő pedig dolgozott. Akkor utazásokat, nyaralásokat ő fizette nekem is. Lakás bérleti díjat is ő fizette (már előttem is bérelt lakásban lakott Bp-en), rezsit is, kaját is.

Amikor meglett a diplomám, megházasodtunk, én is elhelyezkedtem, és közös a kassza.

2023. szept. 7. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!