Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miket fizet nektek a párotok? Ajándékok, utazások, akár mozi, vacsora?
Amig külön kassza volt, felesbe fizettük a kötelezőt, a többit meg megoldotta mindenki a sajátjából.
Eszembe nem jutott volna kérni bármire is, ha egyszer van saját pénzem.
Amióta házasok vagyunk, közös számlánk van. Erről megy minden.
#2 “Közös kasszán vagyunk, a ferjem fizetéséből élünk, az enyem a megtakarítás. ”
Ennek a megfogalmazásnak semmi értelme. A közös kasszának az a lényege, hogy nincs enyém meg tiéd, hanem minden közös és x részéből éltek, x összeget félretesztek.
Amúgy a kapcsolatok 90%-ában nagyjából fele-fele arányban megy minden, soha nem volt olyan pasim, aki megkérdezte volna, hogy kifizesse-e a számlámat vagy ilyesmi. Akkor se, ha háromszor annyit keresett, mint én. Utazni volt 1-2, aki elvitt, de nem Seychelles szigetekre kell gondolni. Ajándékok - volt, aki nagyobb értékben vett táskákat, ilyesmiket, de csak alkalmakra, nem állított senki ide hozzám csak úgy random Prada táskával. Ilyen dolgok sajnos csak a Szürke ötven árnyalata féle könyvekben és a sugar kapcsolatokban vannak. Legalábbis Magyarországon, mert itt a legtöbb pasi csóró vagy ha gazdag, akkor smucig. Igaz én nem is várom el, hogy pénzeljen valaki, mert az adósának érezném magam.
Ajándékok: csak alkalmakkor, nem oriasi ertekben
utazások: eddig en fizettem neki egy wellnesst es egy egynapos kirandulast;)
mozi: kb felesben
vacsora: kb felesben, de en tobbszor fizetek.
A tobbi peldad abszolut elkepzelhetetlen szamomra. Nem is vagyok raszorulva, tobbet keresek, mint o.
Nalad hogy van?
Minden olyat amit nem kéne fizetnem, ha egyedul lennék nélkule.
Pl vele elmegyek inni buliuni vagy moziba nelkule meg mennék a bnőkhöz rokonokhoz mondjuk vagy szabadstrandra. Tehát bulikat mozit is ő fizet.
Tehát azzal hogy pasim lett enm hagyja hogy ez miatt nőjjenek a kiadásaim, költségeim es egy pasival nehezebb legyen az életem.
Semmit, csak ajándékot. Szülinap és karácsony olyan 5-10 ezer forint értékben, névnapra virág. Illetve, időként elutazik és akkor onnan szokott hozni pár apróságot. Ha elmegyünk valahova vagy együtt ebédelünk/vacsorázunk, akkor általában egyszer ő fizet, egyszer én. Nem szoktunk méricskélni.
Fodrászt vagy a tankolásom ő fizesse? Meg se fordult a fejemben... :D
Ezek felesben vagy oda-vissza mennek.
Néznék egy sort, ha leszámolna költőpénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!