Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti örülnétek, ha ilyen ajándékot kapnátok a barátnőtöktől karácsonyra?
Nagyon szeret enni a barátom,szóval úgy gondoltam,hogy készítek neki majd egy gyertyafényes vacsorát a kedvenc ételeivel,de hogy legyen valami tárgyi dolog is,arra gondoltam,hogy ehy pólóra rányomtattatom azt a szöveget,amit mindig mondani szokott,így hangzik:
-Mihez értesz?- erre ő: Mindenhez IS...Lehet hogy így béna a megfogalmazás,akinek lenne erre jobb ötlete,azt örömmel várom!
Szerintem a szöveg ilyen formában lenne jó:
...Mindenhez IS
vagy
Mindhez... IS
A kérdést én feleslegesnek érzem, de ez csak az én egyéni véleményem, lehet hülyeség, amit írok.
Persze neki lehet,hogy nem lesz az....sőt szinte biztos mert szeret.
Így kívülállóként jegyeztem ezt meg, mivel nekem a párom egyébként is össze szokott dobi pöpec kis vacsikat/ebédeket csak úgy,így ha ezt kapnám karácsonyi ajándéknak is kicsit elhanyagolva érezném magam :D
Ezek a nyomatott pólók meg egyszerűen nem az én stílusom,én sem vettem soha senkinek mert nem tetszenek.
De ez csak az én véleményem,nem akarlak vele megbántani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!