Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40-es gyerek nélküli együttélő párok, ti mennyi
pénzből éltek meg havonta, és mennyit tudtok
félretenni?
IT ott kezdődik, hogy nem alkalmazott vagy fix összegért.
2023. aug. 2. 18:11
Kb 500 ezret keresünk ketten, egy millió ft van fèlrerakva.
2023. aug. 2. 18:49
Elso vagyok.
A felesegem 5 ev alatt erte el az igazgatoi szintet. Napi 10 orat dolgozott. Szorgalmas es megvan a szakertelme hozza. (Jogasz) nem a seggere kapta a poziciot. De azt el kell ismernem h ha nem megy el az elozo igazgato szulni akkor neki meg jo par ev lett volna mire eleri. Mar ha.
Viszont mivel allami ceg igy nagy a felelosseg is. Imadja a munkajat.
Es riaszto es biztonsagi rendszerekkel foglalakozom. 5-8 fo alkalmazottal.
Szoval nem kamu es nem mondtam sokat!
2023. aug. 2. 19:01
11! Ja, hogy csak az az ITs, akire te azt mondod! Mint az a mérnök vagy orvos, vagy egyáltalán diplomás, akire valaki kitalálja...
2023. aug. 2. 19:06
A párom nettó 360-380 ezer között keres, a beosztásától függően. Ebből élünk, ez megy bevásárlásokra, számlákra, szórakozásra.
Az én fizetésem nettó 350 ezer. Ez számlán gyűlik minden hónapban, ez a közös megtakarításunk. Kizálólag akkor nyúlunk hozzá, ha valami extra nagy költség van hirtelen, pl elromlik a hűtő, mosógép, új laptop vagy telefon kell valamelyikünknek stb, és ez ugye a megélhetésre való pénzből már nem futná ki.
2 felnőtt, 1 kiskutya. Saját, kertes házban lakunk.
2023. aug. 2. 19:38
8) a második válaszoló vagyok, semmi trollkodás nem volt a válaszomban. Amit írtam, az valamivel átlagon felüli, de egyáltalán nem egetrengető bérszínvonal a szakmáinkban 10 év tapasztalattal, Budapesten. De tovább megyek: van orvos barátnőm, aki vakulásig ügyel és így egymaga 2M fölött keres minden hónapban. Van fogorvos, aki magánpraxist visz és tervezőmérnök, aki tud itthonról német cégnél és fizetésért dolgozni remote. Ezek NORMÁLIS szakmák és fizetések kéne, hogy legyenek, sokat elárul az ország helyzetéről, hogy azonnal trollkodásnak gondoljuk.
2023. aug. 3. 08:54
16) kieg: az említett példák is mind gyerektelen nők 30-35 között. Tényleg brutális, milyen különbségek vannak a nők életpályájában es önálló életszínvonalában a gyerekvállalástól függően.
2023. aug. 3. 08:58
Párom egyenruhás nem keres milliókat. Én is ott dolgozom más beosztásban nem sokkal kapok többet nettó 200 ezernél de én ennek is örülök itt falun.
2023. aug. 8. 20:37
18! Hidd el ti vagytok a túlnyomó többség, azért ha megkérdezel száz embert ilyen millás fizukat, mint az első pár emberke talán egy-kettő fog mondani. nem ok nélkül van a mediánbér még mindig 300 ezer alatt. Sok embernek, akik itt milliós bérekkel jönnek fogalma nincs arról, hogy sok országrészben 5-6 ember keres EGYÜTT havonta annyit, mint ők maguk.
2023. aug. 8. 21:37
Kapcsolódó kérdések: