Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el minden pasi, hogy a nő cseléd legyen?
Én 27 vagyok, a pasi 38. Tudni kell róla hogy gyereket szeretne, tőlem messze áll, még nem akarok.
Állandóan nekem kell elmosogatni, én porszívózok stb, ő semmit nem csinál. Önálló, süt, főz, de amióta nála lakom 2 hónapja azóta elvárja hogy én csináljam munka mellett. Mindent felesben fizetünk.
Mit gondoltok erről? Felesben fizetünk mindent és még cseléd is legyek?
"Aham és a kérdező miért is nem normális? Mert nem kívánja a továbbiakban egy nagyra nőtt óvodás seggét kinyalni? "
Hm, lássuk csak...
Kérdező összejön egy selejt faszival ----> "MiNDeN FéRfI"
Ez azért nem vall egészséges gondolkodásra. Az ilyen emberekkel vitatkozva szoktak részükről előjönni az olyan ultimate érvek, mint a "te mindig..." "te sosem..."
Ha pl. egyszer késel a vele való találkozóról, akkor három évig hallgathatod, hogy "te SOSEM tudsz időbe' jönni, MINDEN FÉRFI ilyen".
Így lesz valakiből anyuka. Aha. Az ő anyukája leginkább.
Nem így lesz valakiből anyuka, csak rádtolja az egész munkát.
Amúgy ezt messze nem várja el minden férfi, ne gondold!
van az a vicc, hogy az amerikai, a nemet es a magyar feleseg beszelget, panaszkodnak, hogy a ferjuk nem csinal semmit, majd kitalaljak, hogy mostantol betartnak nekik es ok sem csinalnak otthon semmit
1 honap mulva talalkoznak, hogy megbeszeljek a tapasztalataikat:
Amerikai:
-hazamentem es kozoltem vele, hogy mostantol nem mosom ki a ruhait.
-es mit lattal?
-elso heten semmit, masodik heten semmit, harmadik heten elfogyott a tiszta ruhaja, ugyhogy nekiallt kimosni oket
Nemet:
-en hazamentem es kozoltem vele, hogy mostantol nem takaritok
-es mit lattal?
-elso heten semmit, masodik heten semmit, harmadik heten elovette a porszivot es kepes volt felporszivozni
Magyar:
-hat en hazamentem es kozoltem vele, hogy mostantol akkor lesz vacsora, ha megfozi maganak
-es mit lattal?
-elso heten semmit, a masodik heten semmit, a harmadik heten mar a bal szememre lattam foltokat.
na eddig a vicc, de sajnos ez volt a nagy magyar valosag sokaig.
ha nem tudjatok felosztani egymas kozt a feladatokat, akkor eleted vegeig cseled maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!