Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el minden pasi, hogy a nő cseléd legyen?
Én 27 vagyok, a pasi 38. Tudni kell róla hogy gyereket szeretne, tőlem messze áll, még nem akarok.
Állandóan nekem kell elmosogatni, én porszívózok stb, ő semmit nem csinál. Önálló, süt, főz, de amióta nála lakom 2 hónapja azóta elvárja hogy én csináljam munka mellett. Mindent felesben fizetünk.
Mit gondoltok erről? Felesben fizetünk mindent és még cseléd is legyek?
A " minden nő" kezdetű kérdésekre ugrik a gyk-s háziasszonyhorda, hogy " NiNcS oJaN h mInDeN Nő!!!4!4".
De az ilyen kérdéseknél bezzeg egymást nyalják körbe, hogy "jajj, igen, minden férfi..."
Mit gondolok? Azt, hogy Jó nagy hülye vagy, hogy megcsinálod, és az ilyen meg is érdemli a sorsát. Ha ennyire igénytelen vagy, akkor legyél csak ingyenrabszolga. Értelmes nő nem lenne egy percig se egy ilyen lusta farokkal. Egyébként pedig nem, nem minden pasi ekkora gyökér.
Én pl férjnél vagyok 12 éve. 13,5 éve együtt vagyunk. Soha nem csináltam egyedül a házimunkát, akkor sem, amikor még nem voltunk házasok . Mindig mindenből kivette a részét a férjem is ugyanúgy.
Jaja, az ilyenek naponta egyszer fleveszik a gyereket öt percre, aztán kérik az év apja címet.
De amúgy hülyeség, hogy minden férfi ilyen. Csak a konzervatívok. A többi képes felfogni, hogy a nő nem ingyencseléd.
A 16-os vagyok!
A társadalmat 90%-ban ma is a férfiak működtetik. Szóval amíg nem veszitek ki a részeteket legalább felesben a bányászatból, útépítésből, építkezésekből, közúti árufuvarozásból, nem mentek el burcsázni a földekre, állattartó telepekre, és még sorolhatnám, addig szépen takarítsatok, és foglalkozzatok a gyerekkel!
Könnyű ám úgy dumálni, hogy az egész életeteket tutorial módban élitek.
Egyébként könnyen meg lehetne oldani ezt a kérdést. Csak kéne egy év nemek közötti teljes apartheid, utána térden állva könyörögnétek a férfiak után.
Rájönnétek, hogy a körülöttetek lévő világ nem magától működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!