Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el minden pasi, hogy a nő cseléd legyen?
Én 27 vagyok, a pasi 38. Tudni kell róla hogy gyereket szeretne, tőlem messze áll, még nem akarok.
Állandóan nekem kell elmosogatni, én porszívózok stb, ő semmit nem csinál. Önálló, süt, főz, de amióta nála lakom 2 hónapja azóta elvárja hogy én csináljam munka mellett. Mindent felesben fizetünk.
Mit gondoltok erről? Felesben fizetünk mindent és még cseléd is legyek?
Nem mind ilyen. Az én ex csajom pld. egy normális kaját nem tud főzni, nem mosogat mert a műkörme tönkemegy, takarítani sem akar, a mosás annyi hogy berakja elindítja, kiszedni teregetni már lusta. Ha nem csinálom meg 2 napig ott áll a gépben a ruha.
Ezért ex.
23
Szerencsètlen kérdező mit tehet arról hogy egyetlen nő sem akar veled szóba állni?
Tipikus lúzer.
16-ra
Ez hülye, ez úgy tesz mintha ő építette volna a házunkat, meg ő találta volna fel az autót. Hát elárulom, a férfiak egy kis százaléka feltalált valamit, a nők is feltalátak volna ha hozzájutottak volna tűzközelbe korábban is. A többi férfi meg ugyanúgy robotol valamit mint a nők is, elég sokan nemhogy hasznosat "dolgoznak" hanem mondjuk tök káros hülyeségeket találnak fel. Most nehogymár az x értelmes férfi jó tettei miatt mindegyik hőbörögjön hogy neki minden jár ezekért, amiben semmi szerepe nem volt.
Nem minden pasi ilyen. Viszont aki ezt teszi, az kihasználja az helyzetet. Nem kell megalkudni ilyen dolgokban. Legyen tartásod.
Másik oldalról megközelítve, ha nem egy elveszett a pasi, tehát nem csúszik ki, sem a csavarhúzó, vagy a vízpumpafogó a kezéből, minden férfias munkának nevezett dolgot meg csinál a ház körül, akkor nem hiszem, hogy elvárná, hogy Te cseréd ki a villanykapcsolót, vagy cseréld le a csöpögő csapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!