Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vannak itt olyan nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan nők, akik nem szeretnének gyereket?

Figyelt kérdés

Nektek milyen céljaitok vannak? Milyen férfira vágytok, milyen terveitek vannak akár anyagilag, akár más szempontból?

Sok nőnél a gyerek központi kérdés, és kíváncsi lennék olyanok válaszára, akiknek ez nem annyira fontos, hogy nekik milyen terveik vannak, hogyan képzelik el az ideális társkapcsolatot, és számukra mit jelent a boldog jövő.

Nem szeretnék elítélni senkit, olyanok válasza érdekel, akik gyerek nélkül tervezik az életet, hogy ők miben látják az életcéljaikat.

2023. jún. 17. 12:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
🙋‍♀️ Szeretném élvezni az életet minden téren, ennyi a célom. Szórakozni, szexelni jókat. Később meg ha úgy alakul utazgatni, pihenni csak.
2023. jún. 17. 14:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincsennek nagy céljaim. Próbálok olyan szakmát keresni és tanulni, amivel nem csak beltenyészeti alapon lehet elhelyezkedni, jól fizet, és nem kell műszakozgatni (max délelőtt - délután).

Szeretnék egy 1000 literes akváriumot.

Egy thaiföldi utazás is tervben van a közel jövőben.

Még több macskabútor.

Még több plekó.

Még több tetoválás.

Kb ennyi.

2023. jún. 17. 15:17
 13/20 A kérdező kommentje:
7: nem lekezelés a célom a kérdéssel. Az emberek motivációja érdekel, ki hogyan látja ezt a dolgot. Ennyi.
2023. jún. 17. 15:39
 14/20 anonim ***** válasza:
90%

30 múltam, nagyjából 14 éve tudom, hogy nem lesz gyerekem, és teszek ellene.

Vannak céljaim, a munkámból kifolyólag, abban szeretnék áttörést elérni, ezen kívül az életstílusomba nem fér bele egy gyerek (nem, nem alakítom úgy, hogy "talán mégis"..., mert nem akarok gyereket).

2023. jún. 17. 15:40
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
40 éves vagyok, soha nem akartam gyereket, mert egyszerűen nem éreztem, hogy hiányzik. Nincs velük bajom, egyszerűen csak nem éreztem vágyat soha, hogy legyen. Nem értem, miben változtatná meg a gyerek léte vagy nem léte a céljaimat. Én én vagyok, gyerekkel vagy anélkül. Anyának lenni opcionális. Jobb esetben nem a gyerek tölti ki az életed, vannak céljaid önálló emberként, hiszen önálló ember vagy. A férjem pont így gondolkozik, soha nem volt ebből vita. Pont olyan céljaink vannak, mint bárki másnak: karrier, utazás, otthon területén és mindennek a középpontjában a kapcsolatunk áll, egymásnak a legfontosabbak vagyunk.
2023. jún. 17. 15:57
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Én akarok gyereket, de ettől függetlenül vannak a gyerekvállalástól független céljaim, és ha egy másik dimenzióban van egy hasonmásom, aki nem akar gyereket, ugyanezeknek a céloknak élne. Ezek jobbára közös célok párommal amúgy, nyilván vannak privátabb érdeklődési köreink, de sok a közös cél.

- anyagi biztonság első lépésként, később anyagi függetlenség, a keresetünknek és a befektetéseinknek köszönhetően

- különböző utazási célok megvalósítása, ez igen hosszú lista, kár sorolni, de párat már így is megéltem közülük, mint tavaly a Maldív-szigetek, idén a nászutunk a Seychelle-szigetekre lesz

- van egy rövid listám, milyen sportokat akarok kipróbálni, vagy ha már csináltam régen újrakezdeni, csak közösen párommal. Pl. jóga, lovaglás, edzőterem (még sose mentem gyúrni pedig olyan hétköznapi elfoglaltság), pecázás, stb.

- saját keretesház ingatlan vétele, berendezése (most is saját az ingatlan, de egy garzon)

- legnagyobb cél mind közül a tengeran túlra, Floridába költözés (most Németországban élünk)

- spirituális mélyülés, legjobban Eckhart Tolle tanításai állnak hozzám közel

Állatot viszont nem tartanék. Most van kutyánk, meg volt már a múltban azóta elhalálozott kisállatom/kisállatunk, én, főleg ezzel a kutyával, szerintem egy életre kiállatoztam magam, nem nekem való. Ezt csak azért emeltem ki, mert tök sokan cicáznak-kutyáznak akiknek nincs gyerek. Nekem most van kutya, nincs gyerek még, de gyerek lesz, kutya viszont több nem.

2023. jún. 17. 17:25
 17/20 anonim ***** válasza:
42%

16. Szia! Kommented felkeltette érdeklődésemet!

Amit rólam lehet tudni:

- anyagi biztonság pipa, 1,5 milliós fizetéssel gondolom erről nem lesznek viták köztünk. Megtakarítások euróban és svájci frankban.

- utazási céljaidat sorold fel bátran! Ezek a helyek nálam teljesen "alap", bár idén nem tervezek különösöbben nagy volumenű kikapcsolódást: Bali, Phuket, meg egy kicsit a tengerentúlon is körülnézek majd.

- sportokról van nekem is listám, de szívesen elmegyek veled jógázni, lovagolni (saját lovardám van, csak neked!) és saját edzőtermem is van (csak neked)

- venni kertesházat már nem kell, mert nekem van. Hol szeretnél lakni? Merttöbb is van.

- spirituális mélyülésben is tudok segíteni.

- külső: gyöngyőrűen csilligó azúrkék szemek, kisportolt, napbarnított.

- elvárásaim feléd: nincs semmiféle elvárásom egyáltalán. Csak legyenek terveid. Legyenek listáid. Legyenek álmaid! Legyél te az én Társam, mélyüljünk el együtt a spiritualitásban!

Üdv,

Hasomnásad egy másik dimenzióból. ...vagyis izé, galaxisból.

2023. jún. 18. 08:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek nagy céljaim, utazgatni szeretnék (de nem a "divatos", felkapott helyekre, mint a fentebbi kommentekben írták), szeretnék a szakmámban sikereket elérni, esetleg egy újat elsajátítani (nem létszükség, szimplán csak érdekel). Nem szeretem a gyerekeket, nem bírom őket elviselni, nincs hozzájuk türelmem, nem vagyok berendezkedve rájuk és nem is leszek.

Férfiból pedig egyértelmű, hogy hasonló gondolkodásút keresek, tehát ő se akarjon gyereket és szeressen utazni, kirándulni.

2023. jún. 18. 08:53
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én soha nem akartam gyereket, nem vagyok rá alkalmas, és nem is vágyom rá. Irtózok a terhesség/ szülés gondolatára is.

Nagyrészt már mindenem megvan amit valaha akartam az élettől.

Boldog házasságban élek, most 13 éve vagyunk együtt.:) (24 voltam mikor összejöttünk).

Van egy olyan munkám amit szeretek, boldogan örömmel megyek be, jó fejek a kollégák és a főnök is, jó a hangulat.

3 éve fogadtunk örökbe közösen egy kiskutyát, ez is nagy vágyam volt. Nekem is, neki is. Előtte 3 olyan kutyusunk volt akik már előbb megvoltak mint a férjem, így őket bár nagyon szerette, mégsem voltak igazán közösek.

Ha az élet engedi, a későbbiekben még szeretnénk 1-2 kutyának majd szerető otthont, családot adni, ez nagyban függ attól mennyire érezzük a korunkat majd erre alkalmasnak, mert nem szeretnénk hogy mi ketten meghaljunk és hogy így a kutya magára maradjon.

Ha az anyagi lehetőségeink megengedik, szeretnénk majd állatmenhelyeket támogatni.

Anyagi biztonság: Szeretnénk a lehető legtöbb megtakarítást felhalmozni az idősebb évekre.

Szeretnénk Élni: minèl kevesebb stressz és kötöttség, kötelezettség mellett élni, szórakozni, közös , illetve külön programok is természetesen.

Van hobbim amit nagyon szeretek, ez az olvasás. Szeretnék minél több könyvet összegyűjteni és elolvasni. Ez folyamatban van:)

Egyébként nincsenek hatalmas egetverő, világmegváltó céljaim. Egyszerűen csak boldogan le akarom élni az életem azokkal akiket szeretek, olyan kötöttségek és terhek nélkül amikre nem vágyom. ( Nekem pl ez lenne a gyerek egyébként).

Ennyi.

2023. jún. 25. 02:24
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az eddigieket! Ha van még vélemény, sztori ezzel kapcsolatban, szívesen olvasom. :)
2023. jún. 25. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!