Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz manapság olyan emberekkel ismerkedni, akiknek nincs és a jövőben sem szeretnének gyereket vállalni?
Manapság???
SOha nem volt ennyi embere, aki tudatosan ne akarna gyereket, mint manapság.
"Pedig azt mondják, hogy többen vannak az olyan férfiak, akik gyermektelenek akarnak maradni, de a tapasztalat mégsem ezt támasztja alá..."
Szerintem mivel nekik nincs nagy felelősségük ezzel kapcsolatban, nem olyan szilárdak az elhatározásaik. Sokkal több a férfi "fence sitter", akinek mindegy, alkalmazkodik ahhoz, amit a párja akar - de ezek közt is vannak, akik későn döntik el, mi legyen.
többen vannak így. Társkereső profilokon azthiszem néhol be is lehet pipálni, hogy "nincs gyerek, nem is szeretnék". Így azért lehet rostálni. Nekem van elég tesóm, akikből talán 1 továbbviszi a vérvonalat. A szülőknek nemtetszik az elhatározásom, de nekem kellene felnevelnem. Lehet később megváltozik a véleményem. Elvégre mi értelme lenne az életnek, ha nem adunk életet?
Több szempont játszik szerepet, az első talán az anyagi dolgok. A másik fontos a párunk hűsége, mert én csak úgy vállalnék gyereket, ha a nevelését együtt végigvisszük és együtt maradunk, mint egy család, mert ez így egészséges. Apa-Anya-Gyerek, aki később különálló életet él. Ez a lefialok, majd dobok mindent hozzáállás nagyon nem oké. Ezért van tömve a társkereső egyedülálló anyukákkal.
Hihetetlen addig, hogy nem tudják megismerni a másikat, mielőtt még olyan fontos elhatározásra jutnának, mint a gyerekvállalás. "Hülyék paradicsoma" című film jutott most erről eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!