Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akiknek a párja rendesen kiveszi a részét a háztartási munkából, hogyan értétek ezt el pontosan?
Egyedül élt évekig, megszokta. De mielőtt összeköltöztünk, mondtam neki, hogy cseléd nem leszek, inkább maradok egyedül. Már akkor igyekezett megmutatni, hogy ugyanúgy megcsinál mindent, mint én. Mikor úgy éreztem, hogy elengedi magát, szóvá tettem, hogy ezt így nem szeretném.
Ha nem vagyok otthon, akkor is minden meg van csinálva, ennek szerintem így kell működnie.
Hát, az én férjem egy olyan családból jött, ahol az anyukája csinált mindent, őt semmilyen háztartási feladatra nem tanították meg, még felnőttként is pl megengedték neki a kád vizet...
Tehát én tartottam tőle, hogy majd nekem kell mindent csinálni, de erről beszélgettünk, mondtam hogy neki is kikell vennie a részét, nem vagyok bejárónő, én is dolgozom.
Kiderült hogy ő is így gondolja, nem várja el, csak segítsek neki és mutassam meg.
Tehát megtanítottam mindenre, hogyan kell a mosógépet elindítani, stbstb.
Csinálja a dolgokat rendszeresen, egyedül főzni nem tud, de besegít abban is pl megpucolja nekem a krumplit. 8-éve vagyunk házasok, a háztartáson még sose veszekedtünk. :)
Eleve mindig olyan jöttem össze, akinek természetes ez.Az első pár randin,beszélgetések alatt kiderül már, de legkésőbb ez első pár egymásnál alvásnál.
A legtöbb férfi már amúgy is lakott külön albérletben,koliban, külföldön stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!