Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akiknek a párja rendesen kiveszi a részét a háztartási munkából, hogyan értétek ezt el pontosan?
"Én nem értem az ilyen férfiakat, ezek mit csinálnának, ha egyedül élnének?"
Megcsinálnának mindent. Senki ne higgye azt, hogy a lusta férfiak azért nem csinálnak semmit, mert nem lennének amúgy képesek rá.
Én férfi vagyok de nálunk ugy érte el hogy magamtól megcsináltam.
Ha főzök közben bepakolni a mosogató gépbe nem nehéz, kemény 40 másodperc , kipakolas ugyanannyi.
A mosógépbol O tereget , mert én a szaritorol oltoztem így ja akarja csinálja, de nekem elég a szárító vagy szárító gépből kivenni és felveszem. A vizkovezes 3 perc évente mert van vizlagyito így nincs vizko, szívesen csinálom ha néha egy hideg téli napon eszembe jut, a porszívó nekem is írja ha teli a porzsák kicserélem én mert ha fejjel lefelé teszi bele teli megy a gép porral 20 percet taksrithatok így csak havonta 40 masodperc a porszívó, plusz ha koszos a konyha padló akkor elorditom magam hogy "vacuum kitchen" azt kész, ettől nem esik le a virtuális gyűrű az ujjamrol. Felmosni nem mosok, utálok pedig 3 hetente illik hiába van parketta mindenhol , a konyhában a paraelszivot etc én pucolom mert zavar ha koszos azt is néha kell, ablakot meg pucol az ablak tisztító gép 2 havonta pár perc nettó munka addig zenét hallgatok, illetve a keretet attorlom. Meg nyaranta közösen a redonyoket lepucoljuk az tenyleg pár órát elvisz.
Szóval nem tudom, nem foglalkozok vele hogy mikor mennyi mindent csinálok, mert eleve nevetségesen kevés munka van, és mikor egyedül éltem akkor is lehetett fehér zokniban táncolni itthon nem lett koszos a talpam. És most se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!