Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők akiknek a párja rendesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akiknek a párja rendesen kiveszi a részét a háztartási munkából, hogyan értétek ezt el pontosan?

Figyelt kérdés
Mondani kellett vagy magától csinálja a párod? Ha rá kellett venni mivel, hogyan csináltad ami tartósan célravezetett?
2023. jún. 13. 16:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Sose kértem. Felnőtt férfival jöttem össze, egyedül élt, főzött-mosott-takarított magára, ez azután se változott, miután összeköltöztünk. Ha látjuk, hogy vmit meg kell csinálni, megcsináljuk, nem várunk a másikra. Az évek alatt annyit módosítottunk, hogy mivel én utálok mosogatni, ezért azt ő csinálja, ő meg a mosás-teregetés-ruhapakolásért nincs oda, így azt meg én.
2023. jún. 13. 17:46
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett tanítani, vagy rávenni semmire. Mi igazából meg se beszéltük, ki mit csinál, csak kialakult. Van, amit én szívesebben csinálok, van, amit ő, és van, amit mindketten, mikor épp kinek van több ideje. De mindent meg tudunk csinálni külön is, pl ha az egyikünk beteg, vagy hajtós időszak van a munkahelyén, mivel felnőtt emberek vagyunk.
2023. jún. 13. 17:48
 13/24 anonim ***** válasza:
74%

"Én nem értem az ilyen férfiakat, ezek mit csinálnának, ha egyedül élnének?"

Megcsinálnának mindent. Senki ne higgye azt, hogy a lusta férfiak azért nem csinálnak semmit, mert nem lennének amúgy képesek rá.

2023. jún. 13. 18:00
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Alapból ilyen volt. Felnőtt férfivel jöttem össze és nem egy nagy gyerekkel.
2023. jún. 13. 18:09
 15/24 anonim ***** válasza:
68%

Én férfi vagyok de nálunk ugy érte el hogy magamtól megcsináltam.

Ha főzök közben bepakolni a mosogató gépbe nem nehéz, kemény 40 másodperc , kipakolas ugyanannyi.

A mosógépbol O tereget , mert én a szaritorol oltoztem így ja akarja csinálja, de nekem elég a szárító vagy szárító gépből kivenni és felveszem. A vizkovezes 3 perc évente mert van vizlagyito így nincs vizko, szívesen csinálom ha néha egy hideg téli napon eszembe jut, a porszívó nekem is írja ha teli a porzsák kicserélem én mert ha fejjel lefelé teszi bele teli megy a gép porral 20 percet taksrithatok így csak havonta 40 masodperc a porszívó, plusz ha koszos a konyha padló akkor elorditom magam hogy "vacuum kitchen" azt kész, ettől nem esik le a virtuális gyűrű az ujjamrol. Felmosni nem mosok, utálok pedig 3 hetente illik hiába van parketta mindenhol , a konyhában a paraelszivot etc én pucolom mert zavar ha koszos azt is néha kell, ablakot meg pucol az ablak tisztító gép 2 havonta pár perc nettó munka addig zenét hallgatok, illetve a keretet attorlom. Meg nyaranta közösen a redonyoket lepucoljuk az tenyleg pár órát elvisz.

Szóval nem tudom, nem foglalkozok vele hogy mikor mennyi mindent csinálok, mert eleve nevetségesen kevés munka van, és mikor egyedül éltem akkor is lehetett fehér zokniban táncolni itthon nem lett koszos a talpam. És most se.

2023. jún. 13. 18:22
 16/24 anonim ***** válasza:
Már így "kaptam". Nem kellett semmit elérni.
2023. jún. 13. 18:56
 17/24 anonim ***** válasza:
Még a legelején megbeszéltük, hogy mivel mindketten dolgozunk, és mindketten a lakásban lakunk, a takarítás közös feladat. Felosztottuk, hogy mondjuk én vállalom a mosogatást, ő a porszívózást, és így tovább, higy nagyjából egyenlően legyenek elosztva nehézségben és időben is. Viszont volt olyan exem, aki nem volt hajlandó rendesen megcsinálni ezeket, mert megcsinálta, de direkt szarul, hogy akkor én majd úgyis megcsinálom jól. Mondtam többször is, hogy ez így nem lesz jó, mert ha az anyjaként kell viselkednem, nem lesz kedvem lefeküdni vele. Ez ideig-óráig működött is, aztán minden újrakezdődött. Akkor úgy voltam vele, hogy nem fogom kijavítani, és hagyom, had éljen úgy. Ilyenek voltak, hogy pl fordítva rakta bele a poharat a mosogatógépbe, és így nem lett tiszta. Magamnak elmostam utána, de neki az ilyen koszos poharat raktam oda, hogyha neki így megfelel, és a munka elvégzettnek tekinthető szerine, akkor igyon is belőle. Néhány ilyen után, amikor látta, hogy tényleg nem fogom helyette megcsinálni, és ő fog koszos edényekből enni, vagy az általa "kintfelejtett" ételből enni másnap, akkor kapcsolt, de számomra ez már annyira kiábrándító volt, hogy inkább szakítottam.
2023. jún. 13. 18:57
 18/24 anonim ***** válasza:
Magától, ha már mondod, vagy utasítod, vagy erőszakolod az már régen rossz. Idővel meg a leosztások mindig kialakultak, kinek van jobb, több érzéke valamihez, ki hogy tud a másiknak segíteni akármiben. Van aki pl. nem szeret idegen emberek előtt beszélni, a másik viszont vérprofi a kommunikécióban. Akkor evidens, hogy a profi képviseli a másik embert hivatalos helyen/alkalmon. Hogy az illető nadrágot v. szoknyát visel-lényegtelen. A közös cél a lényeg és hogy mennél jobban tudják megoldani a helyzetet. Tudok olyanról pl. aki szó szerint valódi Bíróság előtt képviselte a férjét, mert nem telt nekik ügyvédre, és sosem tanulta a szakmát és egyetlen egyszer vettek igénybe ügyvéd szóbeli segítséget-mert a képviseletre már nem futotta. Megnyerték a pert, pedig több mint 1,5 évig ment..
2023. jún. 13. 19:34
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
18+ Szóval ugyan ez a háztartás. Semmi erőszak, semmi kényszer-összjáték, csak akkor tud emelkedni mind két fél.
2023. jún. 13. 19:35
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy aki nem hajlandó rá kezdetektől, vagy csak tessék lássék csinálja, azt ott kell hagyni. Nem szabad éveket elvesztegetni az életedből, hogy majd megváltozik. Nem fog. Nem vagyok ingyen cseléd, akinek ez nem tetszik, azzal nem egymást keressük.
2023. jún. 13. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!