Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom nevetve szóvá tette,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nevetve szóvá tette, hogy mikor aludtam pukiztam, ti szólnátok erről a másiknak egy friss kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2023. jún. 7. 12:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%
Nálunk olyan volt, hogy azt mondta, hogy állítólag túrtam az orrom alvás közben. Ő is röhögött rajta. Én legszívesebben megfojtottam volna.
2023. jún. 7. 15:36
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
Az a kérdés hogy akarsz-e egy olyan emberrel lenni, aki direkt kellemetlen helyzetbe hoz és az értelmi szintje egy óvodáséhoz közelít, és nem felülről. Számomra mindig is a legalja volt a fingáson röhögés.
2023. jún. 7. 15:56
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Lehet őz frusztrálja és azzal hogy beszél róla próbalta enyhíteni magában
2023. jún. 7. 18:11
 14/17 anonim ***** válasza:
82%

Ez egy természetes jelenség, mindenki “csinálja”, nincs ebben semmi, abban sem, ha szóvá teszi.

Gondolom ő a férfi, a férfiakat meg nem annyira érdekli ez a dolog, hidd el, inkább tartja a maga módján viccesnek vagy akármilyen bizarr, aranyosnak.

Egy saját történet:

20 évesen a koliban volt egy srác, akiért mindkét szobatársam oda volt, mert jól nézett ki. A srác meg engem nézett ki, az egyik szobatársam meg direkt mondott neki olyanokat meg ezen röhögött, hogy míg aludtam pukiztam meg hasonlók. Gondoltam jól van, sikerült beégetni akkor itt meg is áll a történet, annyira cikinek éreztem… aztán szerencsétlen srác próbált utána is a közelembe kerülni, megközelíteni pedig.

(Az megint más, ha direkt finganának a mások orra alá folyton.. (persze mindenkinek más a határ, nekem az pl sok lenne))

2023. jún. 7. 19:20
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

Ki a fszom tudja kontrollalni, mit csinal alvas kozben?

A masik orra ala tirpaksag, az teny, de nehogymar ciki legyen ha pl lehajolok valamiert es kicsusszan. Nem direkt csinalom. Versenyt csinalni belole meg nagyon ovis szint, ahogy az is az, hogy a termeszetes jelensegeket kifigurazzuk. Ugyanugy nem nevetek azon se, ha valaki eszik mert ehes, alszik ha almos vagy kohog mert valami kaparja a torkat.

2023. jún. 10. 07:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Mindig mindent azonnal szóvá tennék és folyamatosan veszekednénk, nyilván...

Aztán sírnék hogy nem lehet együtt élni vele.

Majd azonnal felháborodnék ha egyetlen kis hibámat is szóvá merné tenni, amiért azonnal ki is raknám a szűrét.

Akinek nem esne le annak írom hogy irónia...

HA vérfoltot látok a fürdőben vagy a WC ben, nem kezdek el ordítani mert tudom hogy nem direkt van, eltüntetem és mosolygok rá, nem pedig idegesítem.

2023. jún. 12. 10:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem vilagos, hogy ezt minek emlegette fel, ha almodban tortent. En mondtam volna, h kepzeld, te is fingotta almodban. Mi a parommal csak rohogunk rajta, ha kicsusszan, nem kerekedik belole hosszas beszelgetes.
2023. jún. 14. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!