Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nevetve szóvá tette, hogy mikor aludtam pukiztam, ti szólnátok erről a másiknak egy friss kapcsolatban?
Sokéves kapcsolatban előbb-utóbb azért szóba kerül vmi kapcsán, de én pl. sok partnerrel aludtam már életem során, nem vagyok jó alvó, és a nagyobb részüket hallottam:-) Természetesen nem emlegettem föl, ahogy azt se, ha mosdóhasználatnál hallatszottak ki „extra” hangok:-) Nincs olyan ember, aki ne fingana időnként.
A kettes válasz viszont nekem nem szimpi, nem fingok senkinek direkt az orra alá, és fordítva se örülnék neki. Ez nekem ovis szint, kacarászni, meg versenyt rendezni belőle.
2: ugyanet.
En pl almomban fingok, volt, akinel az elso kozos alvasnal meg en is felebredtem ra, hogy mekkorat fingottam. Rohogtunk rajta egyet es ennyi.
Gyerekek, egymás nemi szervét simán dörzsölgetitek, de a fingás az már tabu? Jó, persze, megértem, hogy "undi", meg ciki, na de ez is csak amolyan természetes dolog.
Mondjuk ezen nevetni sem vall magas szellemi nívóra - már bocs, ha ez bántóan hangzott.
Ha nevetve mondta, biztos viccesnek tartotta.
Mi durvábban kezdtük, amikor első randik egyikén feljött hozzám a párom, elkapott a rosszullét és széthánytam az előszobámat. Én térdeltem a hányásban, ő pedig kérdezgette, hogy mit segítsen? Azóta is jókat derülünk rajta, immáron 7 éve 😄
Nemtudom mibajod van, ez termeszetes.
Neki vicces volt es kesz
A felmenőink is mindig azt mondják/mondták, hogy "na fingtok-e már egymás előtt?" . Ha igen a válasz, akkor jön a "na, akkor az már jelent valamit, komolynak tűnik" :D
Normális emberi dolog, alvás közben meg az ember nem tudja kontrollálni. Inkább, mint a bélcsavarodás:) Versenyt űzni belőle ízlés kérdése, de az hogy valaki elenged egy-két galambot a másik előtt abban nincs semmi, bárki is trombitálja el a kedvenc dalát:)
Okés, de nem értem miért kell ezt szóvá tenni?
Szerintem ez bunkóság.
Én sem teszem szóvá hogy milyen büdöset szart, pedig érzem.
Egyszerúen nem kell pofázni róla. Ennek semmi köze a tabusághoz, minek pofázni róla?
Ettől jobb lesz a kapcsolat?
Ráadásul egy olyan szituban ahol a másik nem is tudott róla, mert aludt.
Nekem is tette már szóvá pasim, és, mi a f a célja vele? Hogy érezzem szarul magam? Mi a f..tól? Egy természetes éleetani jelenségtől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!