Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha veszekés után én sírok a barátom meg mellettem tiktokozik közben?
Mondjuk azért a részletek nem lényegtelenek.
Pl. ha a "veszekedés" abból állt, hogy te alaptalanul vádaskodtál, becsmérelted, és a lehetőségét is kizártad annak, hogy őt ne tartsd egy szemét görénynek, akkor mondjuk ezután meg tudom érteni, hogy inkább a telefonjába burkolózik.
Nyilván ez egy kisarkított példa volt, de láttam már hasonlóra példát. Lány barátommal történt meg, hogy a barátjának lemerült a telefonja nap közben, mert elfelejtette feltölteni, a barátnője meg már azzal fogadta otthon, hogy tudja ám, hogy megcsalta, és hogy mennyire egy aljas görény, stb, stb. Az egyetlen "bizonyíték" az volt, hogy telefonon nem lehetett elérni. Ennél persze több szidalmat kapott a pasas, és hosszabban, aminek a végén egyszerűen magára hagyta a csajt, és elment gépezni.
De most őszintén: mi a frászfenét csinálhatott volna? Miután fél órán keresztül hallgathatta a fejmosást, és a válgoatott rágalmakat, olyan szavakkal illette, amit itt a cenzúra le sem engedne írni, ezek után még menjen oda a srác hozzá, és simogassa meg, hogy "olyan édes vagy, életem"?
Természetesen utána meg nekem panaszkodta el a csaj, hogy mennyire idióta barom, mocskos féreg a barátja, már csak azért is, hogy otthagyta sírva.
Na, ezért lennék kíváncsi a részletekre, mert nem mindegy, látatlanból nem lehet ítélkezni.
#15: Normális esetben, ha mindketten konstruktívan állnak hozzá, és ha hajlandó megbeszélni a problémákat, akkor igen.
De sajnos a részletekről nem tudunk sokat. Az is lehet, hogy a lány az, aki egy elviselhetetlen hárpia, aki mellett az is csoda, ha a pasi egyáltalán még kitart mellette, de az is lehet, hogy a pasija nettó bunkó. A pontos előzmények ismerete nélkül nem kéne ítélkezni.
Miért kell veszekedést generálni? Bocs, de rhadt idegesítő egy olyan ember, aki a feszkót kelti.
Nő vagyok, és sohasem gerjesztettem feleslegesen konfliktust a párom és köztem, mert semmi értelme.
Igen.
Normális.
És ha bánt akkor vagy ne adj okot a veszekedésre vagy ne sírj.
Manipulálhatod a környezetedet hogy te sírsz, mi innen nem tudjuk megítélni, de a veszekedésben leleplezed magad, hogy a szenvedésed előtt azért gonoszkodsz is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!