Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem hogy elhagytam?
Sajnos egyet kell értenem az elsővel, gyereked van, figyelj már oda kit engednél hozzá közel, jó? 8 hónap rettenet hosszú idő, 2 hónap után ki lehetett volna bogozni, hogy mizu van:szex.
IQ-d nincs és EQ-d se, mert nem nem vagy tekintettel se a gyerekedre, se magadra? Hogyan fogod felnevelni akkor normális ember szintjére?
Persze, hogy nem zavarja, hogy van gyereked, ha sosem találkozik vele. Heti 1 találkozót, amúgy nem neveznék kapcsolatnak.
És komolyan összeköltözést tervezel valakivel, aki még csak nem is találkozott soha a gyerekeddel? Talán a gyereknek nem mindegy, kit akasztasz a nyakába.
Minek is akarnál olyannal összeköltözni, akit heti egyszer látsz?
Ennél nekem még a főnökömmel kollégákkal.is több/szorosabb/mélyebb kapcsolatom van:D
Ez mingli kapcsolat.
#7... Én ezért írtam hogy én tartósan ilyen lányt keresek akivel heti szinten tudnék találkozni de mivel nem vagyok független így csak ez a fajta érdekel.
Nyilván nem kerek egy olyan nőnek aki párt keres és mindenhol együtt akar lenni.
De sokan nem akarnak egy idegen pasit a kisgyerek mellé, viszont jól esik neki ha nőnek nézik, bokolnak nekik, újra karban tartják, és mellé kap egy kis anyagi segítséget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!