Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam a párom. Szerintetek jól tettem?
nem tetted jól.
meg kéne beszéld vele, hogy miért megy el a szüleihez.
16 ill 17 (vagy esetleg 15 ill 16, attól függ honnan számoljuk) évesen össze jöttetek és azóta együtt vagytok. Semmi élet tere nem volt se gyerek kora. Én azt se tudom, hogy a szülőknél van-e vagy esetleg másik palinál. Vagy azért van a szülőknél, hogy másik palival legyen.
Ha tényleg csak a szülőkhöz megy akkor is van elég probléma. Ezt igazából nektek kellene tudni, hogy ki is van. De ha napokra, hetekre lelép az nem a legjobb, főleg, hogy téged nem hív és nem is keres. Valami oka van rá.
Lehet jól tetted, lehet hogy nem. De nekem elég furcsa ez az egész.
Lehet semmi köze ahhoz, hogy gyerekként jötettek össze, de lehet ebből indul ki minden.
Ha te külföldön vagy akkor nem mindegy hogy hol van a párod? Ha ilyen közel laknának a szüleim akkor én is inkább velük laknék kicsit, mint egyedül.
Arról meg nem nyilatkoztál mennyit is segítesz otthon. Az is lehet, hogy hulla fárad, mert nem csinálsz semmit a szüleinél meg ki tud kicsit kapcsolódni.
Szerintem gáz, hogy csak ezért elhagytad.
Ha nem voltál otthon 1,5 hónapot, mert külföldön vagy, akkor nem csoda, hogy a szüleihez járt.
+ ha otthon vagy, akkor te segítessz neki, vigyázol a gyerekre pl pár órát, hogy foglalkozhasson kicsit magával? Kiveszed a részed a gyereknevelésből? Ha nem, akkor meg is van az oka, hogy miért jár ennyit a szüleihez, és én ebben az esetben teljesen meg is értem őt.
Azért van a szuleinél mert nehezen birkózik meg a gyerek köruli feladatokkal . Te dolgozol es nem tudod segiteni , olyan mertekben, ahogy szuksege lenne
Tudom, mert nekem is van egy 11 eves lányom, anya vagyok
Nagyon nehéz ! Meg most is csomó idöm lefoglalja, vinni hozni kell iskolába stb
Nem tetted jól , hogy elhagytad
Meg kellett volna beszélni , hogy miben segithetsz , legy megertö
Vagy viseld el , h akkor a szulök segitik
Gyerek mellett nincs hétvégi pihenés, nincs éjjeli alvás
Majd meg csinalsz gyereket mas nöknek is ugyanezt a helyzetet újrateremtve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!