Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell reagálni amikor az asszony ordít?
Hazaèrtem munka után ,rövid napot zártam ám annál zsibbasztóbbat. Oktatás míting zsibbasztás stb..
Otthon senki.
Van kaja főzve. (Ezen igen meg is lepődtem.)
"Mindegy ,,szedtem megkajaltam leültem a kandpèra.
Èpp azon agonizálok hogy marad ez a sok hülyesèg tananyag a fejemben hogy adom èn ezt le??.
Egyszer bevágódik az asszony.
Ès minden ok nèlkül beleköt mindenbe, ,,hisztizik ,baszakszik úgy hogy semmi okot nem adtam rá!
Átkapcsoltam a tv-t mikor belèpett hogy ne lássa már hogy milyen règi gagyi sorozatot nèztem règi barátokközt ment vagy ilyesmi. ,fèl szemmel nèztem csak a szellemi gőz levezetèsèhez.
Azèrt is ordít. mert átkapcsoltam a tv-t mikor belèpett.
Úgyhogy
El kellett mennem otthonról pár órára ,mert most már nem bírom idegekkel.
Az a vicc anyám is pont ugyanezt csinálta.
Mevárta míg pihennèk , mikor legjobban szüksègem lenne az otthoni pihenèsre. (Hogy az ottho vèdelme alatt úgymond leeressz) Mikor alig van pènze ès csak várod a fizetèst ès a leg kiszolgáltatottabb sèrülèkenyebb az ember.
Ès akkor állt bele ilyen gusztustalanul.
Hogy lehet ezt lereagálni?
Én a legutóbbi hisztis csapkolódós cseszegetős nőmet egyszerűen ki röhögtem és otthagytam. Amikor hazaértem pedig higgadtan, nyugodtan szép szavakkal el magyaráztam neki hogy kivel beszéljen ilyen hangon és a következő düh kitöréskor össze szedtem a kis cuccokat, mosolyogtam egyet és ott hagytam.
Szivesen
Valszeg a zasszony sem alszik túl sokat, a zasszony is dolgozik, a leírtak alapján változó beosztással, és a zasszony emellett még főz, mos, takarít. A zasszony is lehet fáraddt és kimerült.
beszéljétek meg, ki mit, mikor csinál, és mindenkinek legyen ideje pihenni is.
Zasszony behánny a mosógèphbe mindent egyrakásra. Színest-feketèt- fehèret a redvás koszos munkásruhát a törölközővel ès fehèrneművel. "Majd a zembernek szól ,ha lejárt a gèp az terigessen ki.
(Ez ám a nagy segítsèg!)
"Beszèlni már nem lehetsèges èrtelmesen. Akinek elmondtad 500-szor a problèmát ès sz@rik rá ott hiába már nem lehet megbeszèlni semmit.
"Volt már kiabálás ordítozás akkor se hallotta a problèmát így,annak se volt èrtelme. Tábortüzet gyújtsak vagy mi??!
Nem tudok ,Már sajnos meghaltak.
Haza se tudok menni eladtuk a szülői házat.
De amúgy ja.. jó ötlet.
Esetleg párterapeuta?
Amúgy meg ha valaki ideges ott kell hagyni, míg le nem higgad. Aztán meghallgatni, hogy mi volt a baja.
Nőknél amúgy lehet PMS is, próbáld számolni, hogy nem az-e.
Nekem mikor terhes lettem jöttem rá, hogy ha nem menstruálok, akkor nem is szoktam kiborulni (vagy legalábbis nem a férjemre).
Mindenesetre próbáljatok többet aludni és tervezzétek meg, hogy hova mentek nyaralni, készüljetek rá lelkileg, eléggé kikészültnek tűntök mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!