Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell reagálni amikor az asszony ordít?
Hazaèrtem munka után ,rövid napot zártam ám annál zsibbasztóbbat. Oktatás míting zsibbasztás stb..
Otthon senki.
Van kaja főzve. (Ezen igen meg is lepődtem.)
"Mindegy ,,szedtem megkajaltam leültem a kandpèra.
Èpp azon agonizálok hogy marad ez a sok hülyesèg tananyag a fejemben hogy adom èn ezt le??.
Egyszer bevágódik az asszony.
Ès minden ok nèlkül beleköt mindenbe, ,,hisztizik ,baszakszik úgy hogy semmi okot nem adtam rá!
Átkapcsoltam a tv-t mikor belèpett hogy ne lássa már hogy milyen règi gagyi sorozatot nèztem règi barátokközt ment vagy ilyesmi. ,fèl szemmel nèztem csak a szellemi gőz levezetèsèhez.
Azèrt is ordít. mert átkapcsoltam a tv-t mikor belèpett.
Úgyhogy
El kellett mennem otthonról pár órára ,mert most már nem bírom idegekkel.
Az a vicc anyám is pont ugyanezt csinálta.
Mevárta míg pihennèk , mikor legjobban szüksègem lenne az otthoni pihenèsre. (Hogy az ottho vèdelme alatt úgymond leeressz) Mikor alig van pènze ès csak várod a fizetèst ès a leg kiszolgáltatottabb sèrülèkenyebb az ember.
Ès akkor állt bele ilyen gusztustalanul.
Hogy lehet ezt lereagálni?
Nem fetreng senki a tv elött..
Előbb èrt haza a zember. Ám a zembr,egèsz hèten dolgozott hajnaltól kèső estig.
A Zember talpal trógerol hogy jobb legyen a megèlhetès.
A zember összefüggő 6órát nem tud aludni mert a Zasszony munkarendjèhez igazodva felkel többször is mikor pihannie kellene. Így kezdi a Zember minden napját.
Miért nem tudsz férfi módjára a sarkadra állni és megvédeni magadat?
A határaidat neked kellene felállítani, nem meghunyászkodni. Ha az egyik fél észreveszi hogy a másikat le lehet dominálni akkor le is fogja. Itt nem arról van szó hogy veszekedni kell és ordítozni! Hanem együttműködni anélkül, hogy bármelyik fél ledominálná a másikat. Nyisd ki a szád és beszéld meg vele hogy neked ezek a dolgok nem esnek jól. Nem elrohanni kell otthonról, mert akkor nem oldódik meg a probléma. A minőségi kommunikáció csodákra képes!
Gondolom nem csak a Zember, hanem a Zasszony is teljes munkaidőbe dolgozik. A Zember munka után haza esik és leül mereszteni a valagát a tv elé, mert neki az jár. A Zasszony meg ledolgozza a nyolc órát, haza megy főzni, hogy a Zember tudjon zabálni és lehet fel is porszívóz, fel is mos és egy mosást is berak. A Zember ne a valagàt meressze a barátokközt előtt, hanem segítsen be a házimunkába és a Zasszony nem fogja bsztatni. Problem solved.
Nagyon szívesen!
Mèg itt se hagysz bèkèn "he?
Úgy kell elkèpzelni hogy a Zasszony meg a Zember más más műszakba ,más más munkarendbe jár munkába. Ès intèzi a dolgait.
Igen hasonlókèpp kell elkèpzelni ,az asszony 30 az ember 40èves ..
Az zasszony haza tud lógni naponta többször a munkából mert a zember azt lehetővè tette neki hogy ilyen papírjai vègzettsège legyen ,hogy ezt megtehesse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!