Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Rendben van hogy hülyén érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendben van hogy hülyén érzem magam, mert az asszony keres SOKKAL többet, mint én?

Figyelt kérdés
Úgy alakult az élet, hogy nekem átlag fizetésem van, neki meg többször annyi... hülyén érzem magam, hogy nekem kéne a férfinak lenni, erre ő hoz több pénzt haza, miközben én sem vagyok nyomi, csak épp olyan "szakmát" választottam, amit szeretek csinálni. Az eredmény egy szerencsésebb, normális élet, nem kell gürcölni kínlódni stb., viszont ezért nem jár túl sok pénz. Az asszony is azt csinálja amit szeret, de hát abban több pénz is van.
2022. nov. 19. 19:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
nem, eléggé szexista, és lekezelő a nőkre nézve
2022. nov. 19. 19:23
 2/20 anonim ***** válasza:
1%

Nincs, ennek elvileg elfogadhatónak kellene lennie.

De készülj fel a környezeted állandó és kitartó cseszegetésére, gúnyolására, a barátnődnél pedig a te fikázásod, fúrásod lesz a mindennapos a "kedves" baráti kör jóvoltából. Anyós-após támadása pedig - ha élnek még - kötelező jellegű lesz.

3/20 anonim ***** válasza:
97%
Ha a kisebbswgi komplexusodra rámegy a kapcsolat az ugy nem lesz rendben
 4/20 anonim ***** válasza:
2%

3.

Illetve ha 0 ismerősük van, akik állandóan sértegessék, provokálják, különösen ha amúgy boldogok volnának. A többség nem fogja ezt elviselni, mert "nem illik a világképbe" az ilyen helyzet - következésképp el kell pusztítani azt.

2022. nov. 19. 19:34
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
#4! Bocs, de a legjobb barátnőmről se tudom, mennyit keres, nem hogy a férjéről. Fura ismerőseid lehetnek, ha nálatok ez napi téma, hogy kinek mennyit keres a férje/felesége.
2022. nov. 19. 19:41
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Sok férfi nem birja elviselni.

Ismerek olyanokat akik ez miatt váltak el.

2022. nov. 19. 19:42
 7/20 anonim ***** válasza:
6%

5.

Azért az érezhető ha az egyik fél sokkal többet.

2022. nov. 19. 19:43
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
#7! Igen, 2 különálló barátodnál, de nem egy házaspárnál ahol 90%-ban közös kassza van, főleg, ha gyerekek is vannak, jogilag meg amúgy is. Egyébként meg annyit látsz, hogy milyen a KÖZÖS házuk, a KÖZÖS autójuk, hova mennek nyaralni stb.Vagy te miből látod, hogy ki kereste meg a rá valót? Az egyik a Maldív-szigeteken nyaral, a másik meg a Járdaszgeteken? Mert úgy érthető.
2022. nov. 19. 19:48
 9/20 anonim ***** válasza:
82%

Nem, nincs rendben.

Ez egy elavult baromság, hogy a férfinak kell többet keresni. Nem attól lesz valaki férfi, hogy talicskában hordja haza a pénzt.

2022. nov. 19. 19:48
 10/20 anonim ***** válasza:
25%

8.

Ha látsz egy házaspárt, ahol az egyik fél országosan elismert ügyvéd, a másik fél egy sima töritanár a helyi általános iskolában, ott pl. pontosan tudni, hogy az ügyvéd többszörösét szerzi a tanárnak.

2022. nov. 19. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!