Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Rendben van hogy hülyén érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendben van hogy hülyén érzem magam, mert az asszony keres SOKKAL többet, mint én?

Figyelt kérdés
Úgy alakult az élet, hogy nekem átlag fizetésem van, neki meg többször annyi... hülyén érzem magam, hogy nekem kéne a férfinak lenni, erre ő hoz több pénzt haza, miközben én sem vagyok nyomi, csak épp olyan "szakmát" választottam, amit szeretek csinálni. Az eredmény egy szerencsésebb, normális élet, nem kell gürcölni kínlódni stb., viszont ezért nem jár túl sok pénz. Az asszony is azt csinálja amit szeret, de hát abban több pénz is van.
2022. nov. 19. 19:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Az én férjemet is zavarja, meg is romlott a kapcsolatunk :(
2022. nov. 19. 19:53
 12/20 anonim ***** válasza:
27%

11.

A kérdés, hogy vajon mennyire jött ez belülről és mennyiben hatottak rá a külső "erők" pl. bunkó kollégáinak "vicces" támadásai, piszkálódásai.

2022. nov. 19. 19:56
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
#10! Persze, biztos tudnám, ha foglalkoznék vele, de nem teszem. Kit érdekel? Ha nem ilyen nyilvánvaló szakmákról van szó, valószínűleg azt se tudom, mi a munkája. Van, amelyikről annyit tudok, kocsival szokott mászkálni az országban. Ennél behatóbban sose érdekelt, azt meg nem tudom, a kocsival mászkálók mennyit keresnek😂(Amúgy róluk véletlenül tudom, hogy barátnőm keresett többet. Most lehet, hogy nem, mert GYED-en van.)
2022. nov. 19. 19:57
 14/20 anonim ***** válasza:
41%

13.

Ritka kivétel vagy, a többség proli és bizony belepofáznak mások dolgába, a céljuk mindent tönkretenni ami kicsit is eltér a kötelező dogmától.

2022. nov. 19. 19:59
 15/20 anonim ***** válasza:
65%
Szeretem ha a nonek tobb enze van, legalabb nem az en par ezresemrt nyeli el..
2022. nov. 19. 20:57
 16/20 anonim ***** válasza:
92%

"nekem kéne a férfinak lenni"

Te vagy a férfi. Gondolom, kettőtök közül csak a te lábaid között van nyelestojás, nem? Ez az egyetlen feltétele a férfi mivoltnak. Felejtsd el, hogy a férfiasságot a több pénzzel kötöd össze. A problémád rossz beidegződésből fakadó komplexus. Sajnos széles körben elterjedt, szóval közel sem vagy egyedül vele, de attól még túlzás normálisnak nevezni.

Ha kimondottan csóró lennél, és jóformán ő tartana fenn, az érthetően zavarna, de ez NORMÁLIS ESETBEN ugyanúgy zavar fordított helyzetben egy nőt is, mert senkinek nem jó érzés mástól függni anyagilag. Szóval még akkor sem "férfiatlanság" lenne a probléma neve, hanem kiszolgáltatottság.

2022. nov. 19. 21:35
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is 2x annyit keresek, nálunk ez nem téma, attól még ő a férfi. Csinálhatna mást amivel többet keres, igy viszont minden du és hvg szabad, sok idő jut egymásra. Ez többet ér!
2022. nov. 19. 21:42
 18/20 anonim ***** válasza:
82%
Örülj neki, hogy nem egy életképtelen balfsz tyúkkal kell küzdened, aki semmivel nem tud hozzájárulni érdemben a közös életetekhez. Dunát lehet rekeszteni az ilyen semmirekellőkkel.
2022. nov. 19. 21:53
 19/20 anonim ***** válasza:
52%
Nőkènt engem is zavarna, ha a fèrjem sokkal többet keresne nálam.
2022. nov. 20. 07:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki, mert nem keresek sokat.
2022. nov. 22. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!