Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Át akarja venni folyton az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Át akarja venni folyton az asszony az irányítást. És már az agyamra is megy. (?)

Figyelt kérdés

Azt se tudom hol kezdjem.

Összejöttem 8 éve egy lánnyal akinek sínre raktam az életét.

Lett azóta jól fizető munkahelyünk nagy autó és örököltünk egy lakástis.

Én eladtam az enyém az asszonyom meg kapott egy hagyaték lakást az apukától ott lakunk egy idelye.

Lényegében minden megvan amire szükség van. Mégse érzem magam jól!

Viszont elkezdte az asszony átvenni a főnökösködést ami nem jó dolog, mert nem is jól csinálja a dolgokat.

Nagy arcal egoistán lekezelően bánik velem egy idelye.

A barátaim ellen hangol.

Ez engem dühít.

És rendkívül idegesít.

Nem ez a képmutatósdi a mentalitásom.

Régen megbeszéltük a dolgokat, most pedig hiába mondom mit hogy kellene álltalában veszekedés a vége, mert (meghallgat) bólogat és ugyanaz megy tovább.

Aminek meg az a vége hogy földhözvágom a telefonom mérgembe vagy ilyesmi.

Nem találok kiutat.

2021. jún. 9. 18:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
10%
Nők szeretik időnként tesztelni a férfiakat. Mondjuk mindig. Amig nem boritod fel az asztalt addig fogja csinálni.
2021. jún. 9. 18:14
 2/23 anonim ***** válasza:
93%

Bocsánat az offért, de ideje!

Ha régen úgy beszéltétek meg a dolgokat, hogy te elmondtad, hogy mit hogyan kell, akkor gondolom fiatalabb nálad. Feltételezem, hogy azóta felnőtt, és van szabad akarata, ezt el kell fogadnod. Érdemes volna az egészséges kommunikációt, párbeszédet gyakorolnotok.

2021. jún. 9. 18:18
 3/23 anonim ***** válasza:
19%
Az ő kecójában laktok, elszállt az agya.
2021. jún. 9. 18:18
 4/23 anonim ***** válasza:
84%
idelye
2021. jún. 9. 18:19
 5/23 anonim ***** válasza:
83%
#4 kiragadtad a lényeget. Egyébként tényleg egyre gyakrabban irják igy, meg "mien" stb agyam eldobom ettől.
2021. jún. 9. 18:21
 6/23 anonim ***** válasza:
70%
Hja... az "irják" meg hosszú i. :P 😃
2021. jún. 9. 18:23
 7/23 anonim ***** válasza:
84%

#5... a mien is idegesítő, de arra azt mondom, hogy talán még belefér a szleng kategóriába. De aki kétszer leírja, hogy "idelye" az tényleg azt hiszi, hogy így kell írni.

Bónusz: "álltalában", "arcal"

2021. jún. 9. 18:27
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétabban mi a probléma vele ?
2021. jún. 9. 18:42
 9/23 anonim ***** válasza:
88%
Feltehetően csak annyi, hogy nem egy bologato bábu, és nem gondolja, hogy valakinek csak azért, mert farka van, többet ér a szava.
2021. jún. 9. 18:57
 10/23 anonim ***** válasza:
88%
Ha egy vita hevében földhöz vàgod a telefont akkor kezeltesd magad. És ne akarjàl másokat irànyítani.
2021. jún. 9. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!