Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Át akarja venni folyton az asszony az irányítást. És már az agyamra is megy. (?)
Azt se tudom hol kezdjem.
Összejöttem 8 éve egy lánnyal akinek sínre raktam az életét.
Lett azóta jól fizető munkahelyünk nagy autó és örököltünk egy lakástis.
Én eladtam az enyém az asszonyom meg kapott egy hagyaték lakást az apukától ott lakunk egy idelye.
Lényegében minden megvan amire szükség van. Mégse érzem magam jól!
Viszont elkezdte az asszony átvenni a főnökösködést ami nem jó dolog, mert nem is jól csinálja a dolgokat.
Nagy arcal egoistán lekezelően bánik velem egy idelye.
A barátaim ellen hangol.
Ez engem dühít.
És rendkívül idegesít.
Nem ez a képmutatósdi a mentalitásom.
Régen megbeszéltük a dolgokat, most pedig hiába mondom mit hogy kellene álltalában veszekedés a vége, mert (meghallgat) bólogat és ugyanaz megy tovább.
Aminek meg az a vége hogy földhözvágom a telefonom mérgembe vagy ilyesmi.
Nem találok kiutat.
20.
Elég jó fizetésért dolgozik a felesége, ha itthon lennének, normális pénzt kapna. A kérdező viszont össze, vissza ír mindent.
21 azt írja “hogy ne nulla bevétele legyen 2 évig” nos en ebből arra asszociáltam, hogy csak a GYES lenne mert az valóban nulla.
Ha valóban Olyna jo fizetése lenne és dolgozna GYED jarna.
22.
Össze vissza irogat a kérdező, csodálom, hogy gyereket akarnak tőle, hisztis és ostoba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!