Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attol hogy egyuttelunk (LAKUNK) a pasimal attol meg nem vagyok asszony?
Sokan azt mondjak hogy mar akkor nem vagyok lany hanem asszony vagyok mert mar ferjem van de nem vagyunk meg eskudve csak egyut elunk egyut lakunk..
20 eves vagyok a pasim 23..
Jajj, dehogy :D
Én férjnél vagyok (23), de ki is akadnék, ha valaki azt mondaná rám, hogy asszony vagy férjes asszony :D
Fiatal nő vagyok, a családi állapotomtól függetlenül így szoktam utalni magamra, illetve mások is rám.
Nem hinném.
Mi is együtt élünk, és jön a gyerek, de szerintem valaki esküvő után lesz asszony.
A múltkor a nőgyógyász mondta: Asszonyom! Én meg nézek, hogy ő talán nem látta, hogy 23 éves vagyok csak? :)
Köszönöm a válaszokat én is utálom ha asszonynak hivnak..
Örulok hogy mas is ugy van vele mint én
A család ezzel nyilván arra kívánt utalni, hogy most is úgy éltek, mint a házasok. Régen nem volt divat ez a fajta korai összeköltözés, így az ő szemükben nincs különbség abban, hogy van-e róla papírotok vagy nincs. Valahol van benne logika, bár én nem így gondolom. :)
A gyakorlatban egyébként valóban a férjes nőket hívjuk asszonynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!