Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Át akarja venni folyton az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Át akarja venni folyton az asszony az irányítást. És már az agyamra is megy. (?)

Figyelt kérdés

Azt se tudom hol kezdjem.

Összejöttem 8 éve egy lánnyal akinek sínre raktam az életét.

Lett azóta jól fizető munkahelyünk nagy autó és örököltünk egy lakástis.

Én eladtam az enyém az asszonyom meg kapott egy hagyaték lakást az apukától ott lakunk egy idelye.

Lényegében minden megvan amire szükség van. Mégse érzem magam jól!

Viszont elkezdte az asszony átvenni a főnökösködést ami nem jó dolog, mert nem is jól csinálja a dolgokat.

Nagy arcal egoistán lekezelően bánik velem egy idelye.

A barátaim ellen hangol.

Ez engem dühít.

És rendkívül idegesít.

Nem ez a képmutatósdi a mentalitásom.

Régen megbeszéltük a dolgokat, most pedig hiába mondom mit hogy kellene álltalában veszekedés a vége, mert (meghallgat) bólogat és ugyanaz megy tovább.

Aminek meg az a vége hogy földhözvágom a telefonom mérgembe vagy ilyesmi.

Nem találok kiutat.

2021. jún. 9. 18:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Az asszony gyereket akar, azt ennyi ami lényeg.

Hogy hogyan lesz ez kivitelezve az nem érdekli.

De az se ha csődbemegyünk.

Nem zárkózom el ezelől de forgatnám a dolgokat úgy hogy gyesre tudjon menni az asszony ha gyereket vár.

Hogy ne legyen 0 bevétele legkevesebb 2 évig mert az nekem is plusz teher, sokkal több munka sokkal több távollét.

("Akkor meg az lesz a baj!)

Másik nehézség hogy az anyósom féle család ,kifejezetten utál, semmibenéz.

(Felszínes külsőséges kö.. tsögök!)

Ha hazamegy az anyjához párom mindíg olyan mintha alap beállítással térne haza. Felcseszik meg forgatják ellenem.

Ha meg szóbahozom én gondolom rosszul én vagyok a szemét.

Saját házat szeretnénk venni, de sajnos ez anyagilag így kivitelezhetetlen.

Külföldön dolgozunk, de gyenge bejelentéssel.

Így még egy kölcsönt sem kapunk vagy esetleg úgy hogy nagy önrészt igényel.

Viszont az asszonyom elég pazarló életet él dugig vásárolja a hűtőt majd felét kidobálja mikor az lejár.

Aztán engem zavarász a boltba.

Peresze külön kasszán vagyunk épp az ilyenekért.

És ha szóváteszem ezt akkor az vam hogy veszekedés és 3 napig elfelejt főzni. Szendvicsen meg rántottán élek amit magamnak csinálok. Majd megkérdi emelt hangon mikor matatok a hűtőbe..?! "Nekem nem csinálsz!?

Elrobban az agyam tutira infarktust és agyvérzést kapok.

És semmi nem változik.

2021. jún. 9. 20:01
 12/23 anonim ***** válasza:
84%
És miért főúton rád? Dolgozik O is, külön kassza van. Az idejét miért áldozza rád? Fozzetek felváltva. Még egy elcseszett pasi, aki ki van akadva, hogy saját kezűleg kell rántottat csinálnia, mert nem szolgálják ki.
2021. jún. 9. 20:15
 13/23 anonim ***** válasza:
89%

De egy tirpák szar vagy😅

Ne aggódj ilyen hozzáállással nem sokáig lesz probléma, hogy mit csinál a párod.

2021. jún. 9. 20:18
 14/23 A kérdező kommentje:
Ö..
2021. jún. 9. 20:31
 15/23 Sunshinedoll ***** válasza:
83%

Az mit jelent, hogy főnökösködik? Miben nyilvánul meg?

Ha pedig te annyira nem tudsz uralkodni az érzelmeiden, hogy egy vita hevében földhöz csapod a telefont, akkor lehet, hogy nem is vagy elég érett ahhoz, hogy komoly döntéseket hozz.

2021. jún. 9. 21:10
 16/23 Sunshinedoll ***** válasza:
87%

11 Nehogymá az legyen a baj, hogy magadnak kell rántottát csinálni :D

A gyerek téma már neccesebb, de ez egy tipikusan olyan dolog, hogy az ő testéről van szó, ha gyereket akar, úgyis lesz neki, viszontha ez ilyen ellentétekbe ütközik nálatok, nem biztos, hogy együtt van jövőtök.

2021. jún. 9. 21:13
 17/23 anonim ***** válasza:
91%
Külföldön örökölt lakást, ha ott éltek? Hol az a külföld? Ha dolgozik, kapna valamit a gyerek után. Elvileg neked is van lakásod, a kettőből nem tudtok venni egy házat?
2021. jún. 10. 06:55
 18/23 anonim ***** válasza:
62%
Lakásotok van, autó, meló. Gyereket lehet vállalni lakásba, ahhoz nem kell palota. Már ha akarsz. Szerintem a fő gond és a probléma forrása köztetek, hogy ő gyereket akar, Te meg nem. Ami nyilván nem kötelező, csak ne áltasd, hogy majd ha ez meg ez meglesz, nagyobb autó, ház, teljesen bejelentett állás stb. Aztán utána már csak a nyaraló hiányzik. Ha nem akarsz gyereket tőle, mondd meg neki. Max szétmentek, de akkor már inkább mint belesodródj valamibe, amit marhára nem akarsz.
2021. jún. 10. 09:15
 19/23 anonim ***** válasza:
81%

Az asszony azért "veszi át az irányítást", mert olyan életképtelen vagy, hogy egy rántottán kívül semmit nem tudsz megfőzni.

Földhözb.szod a telefonod és hisztizel mint egy ötéves. Jha és írni sem tudsz.

2021. jún. 10. 09:27
 20/23 anonim ***** válasza:
70%
A kérdezőnek van egy stílusa de sok dologban igaza van, sok nőben bekattan, Hogy gyereket akar és pl GYES-t fog kapni GYED et nem... azért vannak anyagi korlátok is igaza van!!! Nem kell elvakultan gyereket akarni , utána meg az lenne a baja ha sosincs otthon mert kell a túlóra hogy megéljenek.
2021. jún. 10. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!