Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagy wc-n voltatok és elég büdös lett, majd be akar utána menni a párotok, de nem tud róla, akkor figyelmeztetitek, vagy sunyin hagyjátok, hogy bemenjen ?
Figyelt kérdés
2023. máj. 13. 21:38
11/16 anonim válasza:
Nalunk ez nem tud eloallni ( tobb vece, ablak is van), de szaz szazalek, hogy ezt mondanam, legy szives meg varj, nem tiszta a levego.
12/16 anonim válasza:
Ha a párod akkor nincs min feszengeni.. egy normalis ferfi akinek volt mar kapcsolata azt tudja hogy nem virag illatu senkié.. ha ezzrl megbántana akkor nem is szeret iagzán!
13/16 anonim válasza:
Azt szoktam ilyenkor tenni, hogy megkérdem az épp aktuális (jelenleg 4.) szerelmemtől, hogy:
"S*ggpuszit, kérsz?",
majf odanyújtom neki a még koszos hátsómat, ezzel jelezve, hogy hol is jártam, és hogy ott is mire számítson:).
14/16 anonim válasza:
Nekem itt vége lenne a kapcsolatnak :DD
Vagy lesz 2 WCnk, vagy nem költözöm össze senkivel
Elég volt a nevelőapám után behanyni mikor fel óráig a WC-n volt, nem akarok ilyeneket mondani de a sajatom ahhoz képest drága parfüm illatú
Anyám helyében otthagytam volna
Sztem ezek tabu dolgok
15/16 anonim válasza:
Jó kis csülkös bab után pedig van világ LoL
16/16 anonim válasza:
Elmküldenélek zuhanyozni utána , azt kemény meg is lennél b***a!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!