Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tesztek, ha a párotok bebüdösíti éjjel az egész szobát?
Ennyire sok ráérős kis h..lye tini van ez az oldalon?
Tavaszi szünet már elkezdődött volna? :O
Valami baja van ha állandóan fingik és büdöset. Persze egyik sem illatos van ami elviselhető.
Nagyon sok partnerem volt már de egyiknél sem volt ilyen probléma.
"Ennyire sok ráérős kis h..lye tini van ez az oldalon?"
Márpedig vannak ilyen "szrk a világra " férfiak.
Én sokszor télen is megnyitom bukóra, szeretünk friss levegőn aludni, bàr nálunk ilyen gondok nincsenek.
Plàne most, a vendégszobàban alszik, kedden nagyon összevesztünk.
A gyerek meg a sajàtjàban, kvàzi mintha egyedül lennék a hàzban.
Egyébként ha ennyire sokat szellent és nagyon büdöset, vagy az étrendjén vàltoztasson, vagy menjen orvoshoz.
Nálam ilyenkor is szokott nyitva lenni az ablak, nem vagyok annyira fázós, sőt, annyira tudnak fűteni (távfűtés), hogy volt olyan télen, hogy nem kaptam éjjel levegőt a melegtől, ablakot kellett nyitni a mínuszokban.
Egyébként én szeretem a hagymát, szóval akkor már én is csinálnék egy kis büdöset. :-D
Ez egyszerűen bunkóság. A másiknak az orra alá fingani és rendszeresen.
Előfordul néha hogy kiszökik akaratom ellenére, de az ilyet az ember a wc-n vagy az erkélyen intézi el.
Még jó hogy nem szarik a franciaágyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!