Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mos samponnal hajat, Ezt ő tényleg nem érzi?
a párom (férfi) 29 éves. Felnőtt férfi. Konkrétan bűzlik a feje mert nem képes samponnal megmosni a haját, mondván "elég neki a víz" konkrétan itz fekszek mellette és fuldoklok ettől a bűztől. Nem hiszem el hogy ő ezt nem érzi. 3 napja lett áthúzva. És már bűzlik. Nagyon gáz... Rendes megfulladok annyira büdös..
Nyilván nem akarom megbántani. Ritkán szokott nálam zuhanyozni. Mulkor odanyujtottam neki egyből a smapont, de nem kísérgethetem folyton meg nyomhatom a kezébe.. Mégis mit csináljak vele? Nagyon kedves srác meg minden. Nem akarom leharapni a fejét. De komolyan lassan már hányni fogok ettől..
Hogy lehetne még ennél is jobban, burkoltan beadni neki hogy használja már azt a sampont?
ez nem bunkóság.szimplán Eddig soha nem volt ennyire gáz. Utaltam már rá nem isegyszer. Nem hiszem el hogy a pasiknak mindent a szájukba kell rágni.
Egyébként ápolt. Tényleg semmi hibája ezen kívűl. És biztos szarul esne neki ha a pofájába mondanám.
Elég egyenes ember vagyok. És általában lesz....rom kit bántok meg, stb. De ez más.. Nem akarok vele ennyire nyers lenni.
"Van egy fodrász ismerősöm, házhoz jár. Vagy megmosod alaposan samponnal a hajad, hogy ne legyen büdös, vagy kihívom, hogy borotváljon kopaszra."
Próbáld ezt, hátha kicsit összekapja magát!
Aki ilyen igénytelen, azt nem kell sajnálni.Lehet hogy vannak más igénytelenségei is, csak az kevésbé feltűnő, te meg elég elnéző vagy, nem?
Az a legnagyibb bajod,hogy 3 napja hùztad az ágyneműt,és büdös lesz a hajâtól?Nekem az jobban fájna,hogy ha a közelembe van,meg akar csókolni vagy hozzám bùjni,akkor is érezném a zsíros,âporodott hajszagot.Már ha tényleg sosem mossa csak vízzel.
Mondd meg neki,hogy a haját samponnal kell mosni,mert attól lesz illatos.Nehéz ezt közölni,de kell.Nehezen hiszem,hogy ő nem érzi magán,ha sose mossa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!