Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mos samponnal hajat, Ezt ő tényleg nem érzi?
a párom (férfi) 29 éves. Felnőtt férfi. Konkrétan bűzlik a feje mert nem képes samponnal megmosni a haját, mondván "elég neki a víz" konkrétan itz fekszek mellette és fuldoklok ettől a bűztől. Nem hiszem el hogy ő ezt nem érzi. 3 napja lett áthúzva. És már bűzlik. Nagyon gáz... Rendes megfulladok annyira büdös..
Nyilván nem akarom megbántani. Ritkán szokott nálam zuhanyozni. Mulkor odanyujtottam neki egyből a smapont, de nem kísérgethetem folyton meg nyomhatom a kezébe.. Mégis mit csináljak vele? Nagyon kedves srác meg minden. Nem akarom leharapni a fejét. De komolyan lassan már hányni fogok ettől..
Hogy lehetne még ennél is jobban, burkoltan beadni neki hogy használja már azt a sampont?
10es!
"Szerintem ez intő jel arra nézve,hogy mennyire magabiztosan mit gondol magâról."
Ezt kifejtenéd? Sajnos nekem is van egy ilyen rokonom és sose tudtam megérteni miért csinálja. Minden családi összejövetelen hallom ezt a storyt, de az illetőt annyira nem ismerem. Tényleg érdekelne, h mire gondolsz.
Annyit még ehhez,hogy amikor rokonok egyik része megkérdezi miért nem beszélünk azt a választ adja,hogy fogalma simcs megint mi bajom(visszahallottam a rokontól,és a megint arra utal,hogy emiatt már volt nézeteltérésünk korábban).A másik részének,pár ember,akik közelebb állnak hozzám,és szintém tudják, bùskor arcal,mártírkodva előadja,hogy ezek és ezek az oko,a valóságot.Majd fogja magát és még jó párszor megkérdez engem hogy miért nem vágyom a társaságára.Tehát magabiztosan teljesen normálisnak látja önmagát,és magasan tesz egyetlen egy ember véleményére.De szerintem m@sére is.
De remélem kérdező barátja belátná,és elkezdene hajat mosni.
Van, amikor már nem lehet burkoltan.
Megmondanam, hogy drágám, vagy normálisan hajat mosol samponnal vagy nem találkozunk, mert irtó büdös a fejed.
Férfiaknak léteznek ilyen kombinált tusfürdők, hogy sampon és tusfürdő egyben. Vegyél neki olyat, hogy nálad azzal fürödhet, ha azt önti a fejére, nincs gond. :)
Párom hasonló, bár ő azért, mert hajvágóval pár mm-re nyírja mindig, ha egy-két centinél hosszabb, már zavarja. Neki ez az érve, hogy alig van haja, arra minek sampon, megmossa tusfürdővel a fejét is, mint akárhol máshol, és az elég. De neki is érezni lehet időnként, hogy zsírosodik, ahogy nőni kezd a haja. A sampon hasznáról nem tudtam meggyőzni, de ezek a 2in1 tusfürdők beváltak. :)
(Amúgy az ágynemű gond lehet mástól is, lehet simán izzadós a feje. Volt olyan pàrom, akinél nemhogy az ágyneműt kellett volna húzni naponta, de magát a párnát kidobni, mert egyszerűen átizzadja és büdös, hiába szellőztettük naponta át. Ezzel érdemes orvoshoz fordulni, ha meg tudod róla győzni.)
Konkrétan 3 naponta van már cserélve a huzat, levegőztetve a párna, takaró.
Vettem neki már egy csomót de akkor sem akarja használni...
Van amikor megmossa... Kb havonta 1x.. Es akkor mindig megjegyzem neki h milyen jo illata van a hajának, vagy milyen jó így.. Stb.
De nem nagyon tudja felfogni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!