Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/15 anonim válasza:
3.ik hónap kezdetén költöztem be hozzá, azt azóta is minden jól megy szerencsére .29 N
12/15 Senior Séf válasza:
Egy szerdai nap ebédszünetében ismerkedtünk meg, aztán szombaton összecuccoltunk. Azóta is (24éve) imádjuk egymást. Az igazsághoz tartozik, hogy mindkettőnknek viharos előélete volt, az átlagnál jóval több partnerrel, így fel tudtuk mérni, milyen kincsre bukkantunk egymásban.
13/15 anonim válasza:
Az azonnali, a 2 hónapos és az amint csak lehetett válaszolók 70% feletti értékelést kaptak a kommentre.
Akkor nézzétek meg ezt, hogy mikor én akartam azonnal összeköltözni, milyen osztást kaptam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
14/15 anonim válasza:
Amióta először lefeküdtünk, nagyjából azóta együtt lakunk. Ennek már 14 éve. Még egy munkahelyen is dolgozunk. 6 éve házasok vagyunk, és még csak veszekedni sem tudtunk egy jót, pedig szinte 24 órából 24-et együtt vagyunk. Kivéve ha elmegyek kocsit mosni, vagy ő elmegy egy gyors bevásárlásra. Szerintem megtaláltam a másik felem és ezzel ő is így van. Egyszerűen nem tudjuk megunni egymást. A szexuális életünk is tökéletesen rendben van. Egyszerűen minden tökéletes. Anyagi biztonság is megvan bőven (Bécsben dolgozunk 7 éve). Előtte volt 70-80 rövidebb-hosszabb kapcsolatom, de kb a 60-70% csak pár alkalom volt(max 1 hét), a leghosszabb pedig 4 év volt, de már egy év után nem volt az igazi. Valószínűleg én sem adtam bele mindent, de éreztem, hogy nem ő az én utam. Feleségem 34 éves lesz én meg 44 leszek. De bátran kimerem jelenteni, hogy ennél tökéletesebb házasság egyszerűen nem létezhet. És reméljük, hogy másoknak is ennyire jó és boldog életük van!
15/15 anonim válasza:
4 év, előtte távkapcsolat volt, de akkor is a covid segített rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!