Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi idő után költöztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után költöztetek össze a pároddal?

Figyelt kérdés

Ki vetette fel, hogy már szeretne összeköltözni? Hány évesek voltatok?

Mi egy éve vagyunk együtt, de még nincs róla szó, ezért érdekelne, mi az átlag.

24N 31F

2021. dec. 8. 14:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%

Egy év járás után volt a lánykérés és azzal együtt össze is költöztünk.

29F,26N

2021. dec. 8. 14:29
 2/18 anonim ***** válasza:
38%
9 hónap után, ekkor született meg az első gyerekünk, így ez volt a logikus
2021. dec. 8. 14:37
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
Mi alig 4 hónapja voltunk együtt. Praktikus okai voltak, ha az nem lett volna, elképzelhető, hogy várunk még(nekem költöznöm kellett a koliból és akkor merült fel). De így is jól sült el, annak meg már 4-5 éve, úgyhogy nem panaszkodom. 😊
2021. dec. 8. 14:39
 4/18 anonim ***** válasza:
78%
Mi 2 hónap után. Mással nem tenném ezt meg ilyen gyorsan, de így jött ki a lépés most.
2021. dec. 8. 14:41
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat:) Néztem a többi hasonló kérdést is, az emberek jó nagy része kevesebb, mint egy év után összeköltözött. Szerintetek rendben van, hogy nálunk ez még nem jött szóba?
2021. dec. 8. 14:44
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nem probléma, ha egyébként minden rendben. Nem kell feltétlenül állandóan egymás nyakán lenni. Fő, hogy legyenek közös programok, együtt töltött ünnepek, nyaralás stb. A többi majd jön magától, ha eljön az ideje.

N

2021. dec. 8. 14:52
 7/18 anonim ***** válasza:
73%
Mi kb. fél év után.
2021. dec. 8. 15:05
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
4 hónap, de mi már 40+-osak vagyunk.
2021. dec. 8. 15:05
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

3 hónap

én vetettem fel, enyém volt a kégli

korábban is ismertük egymást, így elég hamar eljutottunk oda, hogy ha már így is egy csomó időt együtt töltünk nálam, akár össze is cuccolhatnánk

2021. dec. 8. 15:56
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi még nem lakunk együtt..Rengeteg oka van, és évek óta együtt vagyunk.
2021. dec. 8. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!