Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi idő után költöztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után költöztetek össze a pároddal?

Figyelt kérdés

Ki vetette fel, hogy már szeretne összeköltözni? Hány évesek voltatok?

Mi egy éve vagyunk együtt, de még nincs róla szó, ezért érdekelne, mi az átlag.

24N 31F

2021. dec. 8. 14:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi 3 év után költöztünk össze. Előtte szülőknél laktunk, így az első elköltözés is volt a családi házból. Hát, nem bántam meg, sokkal nyugodtabb minden, mióta együtt élünk. Párom vetette fel, én kissé rá voltam parázva, mert soha nem az volt a terv, hogy az első albi a párommal (férfi) legyen közös. De mint mondtam, nem bántam meg, örülök, hogy nyúzott a témával.

Egyébként minden kapcsolat más. Felesleges hasonlítgatni. Ha te szeretnéd, beszéljetek róla, az anyagiakról is, fent tudnátok-e ketten kényelmesen tartani, tudnátok-e spórolni mellette... stb. Nálunk azért is húzódott, mert ő még egyetemre járt, és amikor dolgozni kezdett, akkor is ki akartam várni a fél évet, hogy stabil legyen a helye, ne legyen gond a későbbiekben se.

2021. dec. 8. 16:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy év után.
2021. dec. 8. 16:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Fél év után. Úgyis találkoztunk minden este munka után és egymásnál aludtunk, logikus volt, hogy akkor ennyi erővel költözzünk össze. Én 20 voltam akkor a férjem 23.
2021. dec. 8. 17:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Az első randi végén nálam aludt, azóta együtt élünk. Most már a közös otthonunkban. Én 26 éves voltam akkor, ő 34. (12 éve).
2021. dec. 8. 18:50
 15/18 anonim ***** válasza:
3 hét után, nem emlékszem már ki vetette fel.
2021. dec. 8. 18:57
 16/18 anonim ***** válasza:
27 és 34 évesek voltunk, és kb 3 hónap után.
2021. dec. 8. 19:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Kb. 2-3 év után lehetett. 23N é 23F voltunk, mikor összejöttünk, 25-26 körül lehettünk az összeköltözéskor és most vagyunk együtt 8 éve.
2021. dec. 9. 04:37
 18/18 anonim ***** válasza:

2 hét. Én 26,ő 42 volt akkor. Hozzám költözött, nem volt praktikus oka , sőt a saját lakásából elhozni a cuccokat még nehéz is volt.

Nem beszéltük meg külön egyértelmű volt hogy együtt akarunk ébredni minden nap. Azóta hazaskent, gyerekkel :)

2021. dec. 9. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!