Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után költöztetek össze a pároddal?
Ki vetette fel, hogy már szeretne összeköltözni? Hány évesek voltatok?
Mi egy éve vagyunk együtt, de még nincs róla szó, ezért érdekelne, mi az átlag.
24N 31F
Mi 3 év után költöztünk össze. Előtte szülőknél laktunk, így az első elköltözés is volt a családi házból. Hát, nem bántam meg, sokkal nyugodtabb minden, mióta együtt élünk. Párom vetette fel, én kissé rá voltam parázva, mert soha nem az volt a terv, hogy az első albi a párommal (férfi) legyen közös. De mint mondtam, nem bántam meg, örülök, hogy nyúzott a témával.
Egyébként minden kapcsolat más. Felesleges hasonlítgatni. Ha te szeretnéd, beszéljetek róla, az anyagiakról is, fent tudnátok-e ketten kényelmesen tartani, tudnátok-e spórolni mellette... stb. Nálunk azért is húzódott, mert ő még egyetemre járt, és amikor dolgozni kezdett, akkor is ki akartam várni a fél évet, hogy stabil legyen a helye, ne legyen gond a későbbiekben se.
2 hét. Én 26,ő 42 volt akkor. Hozzám költözött, nem volt praktikus oka , sőt a saját lakásából elhozni a cuccokat még nehéz is volt.
Nem beszéltük meg külön egyértelmű volt hogy együtt akarunk ébredni minden nap. Azóta hazaskent, gyerekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!