Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi idő után költöztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után költöztetek össze a pároddal?

Figyelt kérdés
Mennyi ideig ismerkedtetek előtte?

2020. máj. 19. 19:16
A kérdező szavazást indított:
Pár hét, vagy annál kevesebb
1-2 hónap
3-6 hónap
6-11 hónap
1 év
1 és 2 év között
2 évnél több
Még nem költöztünk össze
44 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1 hónap ismerkedés után jöttünk össze, 8 hónapja voltunk együtt mikor összeköltöztünk.

Most 2 éve vagyunk együtt.

2020. máj. 19. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Három éve január közepén ismertem meg (online), január végén találkoztunk és annak az évnek júliusában költöztünk össze. :)
2020. máj. 19. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

2 hete ismertem.

Így alakult, nem volt tervezett, egyszerűen csak folyton ott aludtam nála és kis hátizsákban vittem váltás ruhát. Valahogy praktikus volt idővel már saját készletet tartani nála, aztán bumm, már fel is mondtam a saját albérletem és végre nevén is neveztük a dolgot (max másfél hónap leforgása volt az egész).

2020. máj. 19. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Mivel fiatalon jöttünk össze, így akkor amikor már mindketten egyetemre jártunk. Tehát 4 év után 19 évesen.
2020. máj. 19. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Fél éve voltunk együtt amikor összeköltöztünk, ennek 15 éve.
2020. máj. 20. 09:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan hány hónap telt el, valahol 2 és négy között, mert hasonló volt az átmenet mint a 3asnál, fokozatosan költözött ide a párom
2020. máj. 20. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:
A középiskolában ismerkedtünk meg, és 9 év múlva vettünk egy házat, miután már mindketten befejeztük az egyetemet, és stabil munkahelyet találtunk.
2020. máj. 21. 01:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!