Megváltozott valami köztetek, miután elköltöztetek
közös házba/lakásba a pároddal? Ha igen mi? Előnyére
vagy hátrányára? Valamelyikőtök szüleitől
költöztetek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 11:10
1/10 anonim válasza:
Előnyére. Nagyon előnyére. Szülőktöl. Pedíg nagy problémák nem voltak velük, mégis minden jobb lett.
2010. jan. 21. 11:22
2/10 anonim válasza:
Mi előtte nem éltünk kifejezetten együtt,de sokat voltunk egymásnál. Mikor összeköltöztunk az volt a furcsa,hogy mindent magunknak kell megoldani. Én addig is nagyon becsültem a szüleimet,hogy tiszteségesen felneveltek és elég jó körülményeket biztosítottak,de mikor elköltöztünk,akkor még jobban. Nem egyszerű,hogy az ember reggel 6.30-kor elmegy és csak este 18-ra ér haza. És még nem takarított,nem vásáolt be főzéshez és még főzni is kéne. nálunk szerencsére könnyen ment,hogy mind a ketten kivegyük a részünket a dolgokból pl. ha egyikünk főz,akkor a másik mosogat és végigbent vagyunk mind a ketten a konyhában és dolgozunka másik keze alá .De azért pár új szabályt is be kellett vezetni,pl. a férjem mindig a szennyesbe tegye a levetett ruhát. Szóval köztünk még jobb lett a kapcsolat:) Viszont sok barátnőmnél látom,hogy külön mennek és a srác még a tányérját se hajlandó felemelni,mondván ez a nő dolga:( Hozzáteszem a lányok ugyanúgy dolgoznak. És mégis munka után a lány mos,főz,takarít,vásáról. Mindeközben a pasi ül a gép előtt. Persze olyat is ismerek,ahol a pasi késő estig dolgozik és a csaj munka után csak barátnőzik és a lakás meg úszik a mocsokban.
2010. jan. 21. 11:22
3/10 anonim válasza:
Sokkal jobb lett a kapcsolatunk, nyugodtabb. Előtte anyósékkal és sógoromékkal is együtt laktunk...
2010. jan. 21. 11:40
4/10 anonim válasza:
Mi valaminnyer előtt is együtt laktunk, mielőtt különköltöztünk. Egy hónapot a ő szüleinél, egyet az enyémeknél. Nem volt olyan rossz, bár már vártam, hogy kész legyen házunk. Nem egészésges a szülőkkel együtt lakni. Szóval nekünk nem sok mindenben változott. Negatív irányba semmiképpen sem változott. Nálunk inkább a közös kassza volt nehéz. A párom világ életében költős voltam, a párom meg spórolós. Meg kellett tanulnom, kevesebb költeni, ahogy a páromnak is meg kellett tanulnia, hogy van amire kell költeni.
2010. jan. 21. 11:43
5/10 anonim válasza:
Egy kicsit. Megkomolyodott a kapcsolatunk és én is. Mielőtt külön költöztünk volna, mi már éltünk együtt, anyóséknál és bár nem volt velük baj, de alapvető generációs nézeteltérések adódtak. Sokkal nyugodtabb így külön az élet. :)
2010. jan. 21. 12:36
6/10 anonim válasza:
anyóséktol elköltözve külön...simán jobb...
mondjuk nekem mára már kinzás vele lennni...
meggyülöltem:(
2010. jan. 21. 13:10
7/10 anonim válasza:
igen, pl. tudtam hogy rendetlen, de hogy ennyire !!!
égnek áll a hajam és nem nyúlhatok hozzá, mert akkor nem találja stb. stb...
de segít főzni, ugrik ha mondok valamit, viszint a meccs az szent, akkor a tv. előtt se menjek el, és ne zörögjek sehol. stb.
de azért több a jó, mint a rossz.
2010. jan. 21. 13:27
8/10 anonim válasza:
Előnyére változott. Anyósnál laktunk (igaz, csak átmenetileg), de már az első héten összevesztünk. Utána is sokszor megsértődött piti dolgokon és bevonult a szobájába, mi pedig szőnyeg alatt közlekedtünk a férjemmel. Na hála Istennek ez már a múlté, sokkal nyugisabb az életünk, úgy szervezzük, ahogy szeretnénk.
2010. jan. 21. 13:29
9/10 anonim válasza:
Igen, és megtanultam: valóban lakva ismerjük meg a másikat. Én beköltöztem hozzá (egy másik országba mentem utána...), kaptam a ruhásszekrényében kettő darab polcot. Egyetlen k.rva képet nem rakhattam ki a falra, mert ellenkezett az ízlésével. Szóval nem voltam otthon és pont. Hozzátartozik hogy ezért aztán nem is szívesen csináltam meg semmilyen házimunkát. Egy évig éltünk együtt, aztán elváltunk szépen. A kapcsolat maga 5évig tartott...ennyit az együttélésről :)
2010. jan. 21. 13:33
10/10 anonim válasza:
Mi azelőtt is együtt laktunk anyóspajtáséknál,mielőtt házat vettünk volna.Nekem tényleg semmi bajom nincs az anyóssal,sőt,kedvelem is!Apósom is elég rendes,szóval velük semmi probléma nem volt.Az viszont tény és való,hogy külön ezerszer szabadabbak vagyunk,és ezerszer jobb érzés,mert itt mégis csak itthon vagyok!Ez a világ legjobb érzése!
A kapcsolatunk annyiban változott meg,hogy picit gyakoribbak lettek az összezördülések,de tényleg nincsenek vérre menő vitáink,és ha lehet,a sok megpróbáltatás csak megerősítette a kapcsolatunkat!Eleinte nekem is furcsa volt,hogy mindent egymagunknak kell megoldani,és hirtelen fel kellett nőni.Mégis úgy gondolom,életem egyik legjobb döntése volt,s mára már megszoktuk a nagy önállóságot is! :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!